Чому і для чого я пішов на вибори народних депутатів України

19 серпня 2012, 11:56
Власник сторінки
0
399

Чому і для чого я пішов на вибори народних депутатів України

Незабаром мине рік як я та мої побратими Сергій Бевз та Володимир Шпара були кинуті за грати по повністю сфабрикованій  Службою Безпеки України кримінальної справі, в народі відомої як справа «васильківських «терористів». Абсурдність і надуманість звинувачень, моральний тиск на нас та наші родини не зламав нас, ми не піддалися на умовляння псів режиму і не оговорили ані себе, ані інших побратимів, як вони від нас цього не вимагали. Цей рік за гратами нас тільки загартував, укріпив в єдиноправильності обраного нами шляху. Шляху боротьби за Ідею Нації, за соціальну та національну справедливість. Боротьба звичайно може бути різною, як революційною, так і парламентською. І від жодних напрямків в боротьбі за наші ідеали, за добробут та процвітання Української Нації, ми не відмовлялися і не відмовимося.

 

Складна політична ситуація в Україні, соціальна несправедливість, масове зубожіння українців, масові репресії проти українських патріотів і саме головне, реальна загроза консервації комуноліберальної системи в цілому і правлячого режиму Януковича зокрема, вимагають від нас — українських соціал-націоналістів, рішучих дій направлених на повалення цього режиму та знищення цієї системи.

 

В контексті вищезгаданого надзвичайно важливими є участь українських націоналістів в парламентських виборах цього року. Адже, як правлячий режим, так і так звана опозиція за своєю ідеологічною суттю мало чим відрізняються один від одного. Мене як українського націоналіста та депутата Васильківської міської ради звичайно більше всього турбувало і турбує кого васильківська громада делегує до наступного українського парламенту. Звичайно українці мудрі люди, але бажаючих ввести в оману виборців дуже і дуже багато. А правлячий режим ще задовго до початку виборчої кампанії задекларував, що представником влади на окрузі, до якого входить місто Васильків буде відома всім Герой України — Тетяна Засуха. Це надзвичайно потужний кандидат. Тетяна Засуха вже багато років є народним депутатом України і обиралася до парламенту як за партійними списками так і по мажоритарному округу в який входить Васильків. Звичайно, що такому кандидату від влади мав протистояти не менш серйозний кандидат від опозиції, а тому коли народні депутати з оточення Юлії Тимошенко задовго до виборів пропонували мені виставити свою кандидатуру по округу, куди входить місто Васильків, як єдиного кандидата від опозиції, я подякував і відмовився, бо вважаю, що проваджувати передвиборчу кампанію, перебуваючи за гратами надзвичайно тяжко. Я відмовився і запропонував об'єднаній опозиції та ВО “Свобода” погодити єдиним кандидатом по виборчому округу №94 кандидатуру відомої української журналістки та правозахисниці Олени Білозерської.

 

Але на той час в об'єднаній опозиції розпочалися процеси, які призвели до висунення по багатьох виборчих округах осіб, які не здатні не те, що перемогти, а навіть достойно прийняти участь у виборчій кампанії. Об'єднана опозиція на цьому етапі не тільки припинила діалог з ув'язненими націоналістами, але й припинила дослухатися до порад свого лідера Юлії Тимошенко. Як результат, проти Тетяни Засухи, яка окрім всього є власником і керівником успішного сільськогосподарського підприємства “Світанок”, по виборчому округу №94 об'єднаною опозицією було висунуто такого собі пана Романюка, який як подейкують причетний до розпродажу майна радгоспу “Жовтневий”, що в Западинці поблизу Василькова. Логіка опозиції, яка висунуло супроти успішного сільгоспвиробника, людину причетну до знищення сільгосппідприємства вражає. По суті, пан Романюк став не більше як технічним кандидатом Т. В. Засухи.

 

Враховуючи вищевикладене, я погодився з пропозицією Комітету Визволення Політв'язнів, куди входять патріотичні партії та громадськи організації та дав згоду на участь в осінніх парламентських виборах в якості кандидата в народні депутати по виборчому округу №94. Не останню роль в прийнятті мною такого рішення відіграла підтримка багатьох депутатів Васильківської міської ради, активістів патріотичних організацій та партій з міста Обухів, Українки і звичайно Василькова.

 

Реалії виборчої кампанії із-за грат досить сумні. Я звичайно не зможу зустрічатися з виборцями, виступати по телебаченню. Мій голос лунатиме лише зі шпальт газет та з Інтернету. І цей мій єдиний зв'язок з виборцями існує лише завдячуючи моїм захисникам, адвокатам. Але я переконаний, що з 23 кандидатів, окрім представника влади Тетяни Засухи, ніхто реально виборчої кампанії не проводитиме, бо всі вони є технічними кандидатами від влади. І анархісти, і комуністи, і ліберали, і демократи на цих виборах виступають лише в ролі статистів. Статистів, які сприяють укріпленню правлячого режиму. У свою чергу я переконаний, що мене підтримають справжні патріоти — люди для яких Україна та українські національні інтереси понад усе. І саме вони допоможуть мені із-за грат донести мої думки і мою програму до виборців. У той же час, присягаю перед усіма мешканцями Васильківщини і Обухівщини, що у випадку мого обрання працюватиму не покладаючи рук на відстоюванні їхніх соціальних та національних інтересів. Після мого обрання до парламенту зобов'язуюся працювати виключно в інтересах Української Нації заради її добробуту і процвітання.

Вважаю, що новообраний український парламент має сім першочергових завдань, які мною будуть запропоновані з першого дня роботи новообраної Верховної Ради:

1.     Повна люстрація всіх органів державної влади, правоохоронних органів, суддів, митної та податкової служби. Прикладом успішної люстрації є Грузія. Де в короткий термін  вдалося позбутися корупції в правоохоронних та державних структурах.

2.     Заборона продажу та зміни цільового провадження сільськогосподарських земель. Реприватизація, повернення у державну власність злочинно продану за безцінь прибуткових стратегічних підприємств. Наприклад, таких як обленерго. Недопущення приватизації облгазів.

3.     Повна та всебічна підтримка національного товаровиробника, у першу чергу СГ-продукції. Значне зменшення опадаткування національним товаровиробникам та реалізаторам вітчизняної продукції.

4.     Формування державного бюджету знизу за потребами місцевих територіальних громад. Тільки у такому випадку комунальна інфраструктура Василькова, Обухова, Українки та інших міст України зможе функціонувати належно і надавати якісні послуги споживачам. Тільки такий спосіб формування державного б'юджету дасть можливість реально розвиватися місцевим громадам, забезпечуючи їхні потреби.

5.     Негайне впровадження страхової медицини. Захист суспільної моралі. Реальна боротьба з наркоманією та алкоголізмом. Пропаганда здорового способу життя. Стимулювання збільшення народжуваності.

6.     Виховання української молоді в дусі національних традицій на основі християнської моралі, підтримка обдарованої молоді, забезпечення молоді робочими місцями після закінчення вищих навчальних закладів за для зупинення еміграції молодих українців закордон.

7.     Збереження позаблокового статусу України. В перспективі створення Балто-Чорноморського союзу з центром у Києві. Міжнародні стосунки України з усіма державами світу, включаючи США і РФ мають базуватися виключно на національних інтересах Української Держави. Прийняття жорсткого антиімміграційного законодавства для зупинення неконтрольованої міграції  в Україну, перш за все з країн Азії та Африки.

 

На моє переконання, виконання цих семи напрямків протягом найближчих 3-4 років призведе до кардинальної зміни суспільно-політичної ситуації в країні., об'єднає Українську Націю та дасть можливість українцям вільно розвиватися, здобувати добробут для себе та своїх нащадків.

 

Кандидат в народні депутати по виборчого округу №94

політв'язень Ігор Мосійчук

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.