Совок у голові.

20 серпня 2012, 20:38
Власник сторінки
хакер, каратель
0
460
Совок у голові.

ЛІс рублять - щепки летять.

Типовий приклад совковості який я побачив в одному з блогів в Суботу. Дехто Вася Васін який позіціонує себе  як страждущій по СРСР у своєму блозі пише таке:

«В страшном 37-м» в ГУЛАГе находилось 1.196.369 чел, из которых 87% составляли уголовники. В 38 году в ГУЛАГе было уже 1.881.570 человек, то есть туда массово поступили «жертвы 37-го», уголовники составляли 81%.

То есть никаких «десятков миллионов жертв» не было и близко. 

І з цього робить висновок що нормальний був режим і що за роки демократії людей загинуло значно більше. Та і взагалі в СРСР населення зростало. Що там ті 200-500 тисяч ну подумаєш. Це ж так дрібниці.

Уявляєте 200 тисяч! Кожне життя безцінне! А тут сотні тисяч і це пофігу. Ну звичайно його ж це не торкнулося тож не варто і переживати.

Та і голод то мабуть нічого поганого. Це ж для таких Вась як раз територія звільнилась. 

Жахливо що такі люди мають право голосу і впливають на ситуацію в Україні. Перегляд виборчого права просто необхідний задля нормального існування держави. таким право голоса давати не можна.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: совок,Люстрація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.