Що нам дала незалежність України

25 серпня 2012, 09:30
Власник сторінки
Полковник запасу
0
848

до 21 річниці

Більшість українців прожили 21 рік у власній країні, але в чужій державі.

Для абсолютної більшості українців українська держава є гнобителем, є смертельним ворогом.

Докази? Шість мільйонів нас вимерло внаслідок послідовної людожерської політики цієї держави – від Кравчука до Януковича. Кожна політична сила, що була у владі, без винятку, приклала до цього свою руку. Ще більше українців мусили втекти за кордон. Потрібні ще докази?

Бачу лише один здобуток. Цим здобутком є формування верстви людей, котрі готові брати на себе відповідальність, брати владу в Україні. Вже народжується політична сила, котра спиратиметься не на гроші олігархів, а на міцний ідейний фундамент і дієву організацію.

Будь-яка політична сила реалізує одне із двох протилежних завдань.

Перше: як забезпечити панування меншості паразитів на праці і житті більшості творців з мінімумом насильства за принципом «праця любить дурня».

Друге: як ліквідувати організоване паразитування меншості на праці і житті більшості, щоб у послідовності поколінь люди жили вільно, а суспільство прогресивного розвивалося у гармонії з навколишніх світом.

Двадцять один рік в Україні влада реалізувала перше,  людожерське завдання.

Ми утворюємо силу, спроможну реалізувати завдання вивільнення суспільства з під омани і гноблення. Це буде початком справжньої незалежності України.

Моя сторінка в мережі: http://stecenko.kiev.ua/

PS Вибори до Верховної Ради України 2012 року це не початок і не кінець України.

PPS Не забувайте про вибори народних депутатів 2012.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Україна,незалежність,вибори-2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.