Відключили ТВ-канал: загроза демокртаії чи плазування провайдера?

28 серпня 2012, 17:26
Власник сторінки
0
330

Роздуми на тему політичної системи в Україні...

Сьогодні без попередження мій кабельний оператор відключив мені канал - ТВі. Розумію, що я майже не дивлюсь телевізор, але чому така цензура в місті Луцьку? Оператор: ЗАТ ДАТАГРУП, ВОЛИНСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ПІДРОЗДІЛ.

Я, наприклад, поважаю цей канал за те, що минулого року завдяки Миколі Княжицькому, саме цей канал рекламував безкоштовно наш міжнародний джаз фестиваль (ART JAZZ COOPERATION).

Мій сусід, який дивився лише цей канал тепер буде відмовлятись від послуг даного оператора.

А якщо завтра покажуть по Дискавері передачу про котів, то цей канал також відключать? Це звісно жарт.

Але ця ситуація вже далека від жартів. Я вже писав про стан демократії в Україні у своєму матеріалі "Кухонна демократія": http://blogs.korrespondent.net/users/blog/vic-2007/a73586

Сьогодні вони просто так блокують телевізійний канал. А завтра вони, наприклад, заблокують усе українське, як пропаганду фашизму.

Досі вірите, що ці вибори щось змінять? Подивіться на склад окружних комісій. Придивіться на списки в прохідній частині і на округах від опозиції. Все ще вірите в демократичність вибору і не підкупність опозиції і те, що наша влада вміє жити не лише по "панятіям". Тоді мені Вас шкода.

Відкрийте очі! Прикупіть вила! В господарстві пригодяться...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.