Перше вересня. Не святкові нариси

04 вересня 2012, 03:53
Власник сторінки
0
353

Досить оригінально, використовуючи адміністративний ресурс, провела першовересневу агітацію кандидат від Партії Регіонів в народні депутати України по 94 виборчому мажоритарному округу Тетяна Засуха.

Перше Вересня традиційно відзначається як День Знань. Починається новий навчальний рік. Батьки ведуть своїх маленьких дітей до школи. У першокласників починається новий етап в житті. Вони вперше стають на шлях знань. У свою чергу політики ніколи не соромилися піаритися на урочистих лінійках присвячених початку нового навчального року. В цьому році політики як ніколи активні у своїх обіцянках вчителям та батькам учнів. Досить оригінально, використовуючи адміністративний ресурс, провела першовересневу агітацію кандидат від Партії Регіонів в народні депутати України по 94 виборчому мажоритарному округу Тетяна Засуха. В кожній школі, яка функціонує на цьому виборчому округу, після виконання Державного Гімну Україну було прокручена аудіопривітання провладного кандидата. В кожній школі були презентовані подарунки від цього кандидата. І ніхто не звернув увагу на те, що відбувається банальний підкуп виборців. З проханням прокоментувати даний факт ми звернулися до довіреної особи кандидата в Народні Депутати України по тому ж таки округу 94 Ігора Мосійчука — пані Тетяни Близнюк.

“Ми свідомо не проводили в цей день жодної агітації за нашого кандидата, так як вважаємо не прихованим цинізмом те, що політики піаряться на шкільних дзвінках. Особливо, якщо це політики провладного табору. Мабуть для початку потрібно почати виплачувати вчителям заробітну плату, припинити обдирати батьків учнів, збираючи кошти на всілякі ремонти шкільних приміщень, які мали б виконувати за бюджетні кошти. А так виходить, що спочатку обібравши вчителів та батьків провладні кандидати приходять до шкіл і роблять під виглядом меценатства тим школам прості подачки. Я розумію Тетяну Володимірівну Засуху, точніше розумію чому від її імені в школах транслювалися її аудіозвернення. Мабуть їй було соромно дивитися прямо людям в очі. Соромно за невиплачені вчителям заробітні плати, за міністра-українофоба Табачника та за всі інші прорахунки антинародного уряду Януковича-Азарова. “

У цей день до третього класу однієї з шкіл міста Василькова пішла донька кандидата-політв’язня Ігора Мосійчука. Христинка вже другий рік поспіль йде на першовересневу лінійку без батька. Бо провладні дяді і тьоті запроторили його до в’язниці за виборювання кращого майбутнього для Українського Народу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.