До дарничан. Листівка друга.

04 вересня 2012, 04:58
Власник сторінки
Полковник запасу
0
514
До дарничан. Листівка друга.

Як нам вижити? Головне про економіку

Відповідь на це питання важлива для кожного з нас.

Не можна розподілити між нужденними того, чого нема, не можна з’їсти того, що не вироблено. Щоб дати робітникам і службовцям високі зарплати, ветеранам достатні пенсії, підприємцям низькі податки потрібно відродити національне виробництво.

Жодної з проблем мікрорайону, району, Києва, країни не буде вирішено до того, як відновимо економіку.

Щоб відновити економіку, спочатку потрібно відсторонити від управління країною великий капітал і всіх тих, хто 21 рік був причетний до влади, провести повну і безумовну люстрацію державного апарату.

Що треба зробити в національному господарстві

1. Максимальну свободу дрібним і середнім підприємцям, різке зменшення податків для них, швидкий перехід на електронні форми звітності. «Пообрубати руки» корупціонерам. Це дасть можливість людям прогодувати себе під час перебудови економіки.

2. Великому капіталу умову: платиш податки – маєш власність, нема податків – нема власності. Податки платитимуть не бідні, як зараз, а багаті. Більше власності - більше податків.

Ніяких офшорів! Всі гроші залишати в країні. Стратегічні сектори виробництва повернути. Землю не продавати, встановити чіткі правила оренди і користування землею, жорстко бити по руках за крок ліворуч і праворуч. Земля стратегічний ресурс і розпоряджатися ним слід стратегічно.

3. Всі доходи замість офшорів вкласти у розвиток господарства: у відновлення інфраструктури, промислового виробництва, у передові технології. В першу чергу відновити село – нагодуємо себе самі.

Лише революційні зміни виведуть нас із прірви. 

Я СТЕЦЕНКО СВЯТОСЛАВ ОЛЕКСАНДРОВИЧ – полковник запасу, самовисуванець на виборах до Верховної Ради України.

Ми готові до боротьби і перемоги. Залучайтеся!

Моя сторінка в мережі: http://stecenko.kiev.ua/

PS Вибори до Верховної Ради України 2012 року це не початок і не кінець України.

PPS Не забувайте про вибори народних депутатів 2012.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: вибори-2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.