Радон – радоном, тепло – теплом!

08 вересня 2012, 11:49
Власник сторінки
журналіст
0
330

Зупинити радон..... холодом в школах?

28 серпня відбулась прес-конференція начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ОДА В. Жука, в якій взяв участь і перший заступник голови обласної ради О. Шаталов. Вона була присвячена обласній програмі «Стоп Радон» та відповідно до її змісту видно, що обласна влада не приділила жодної уваги питанню утеплення приміщень шкіл та лікарень, в яких проводяться антирадонові заходи.

            Наразі стандарти по опаленню не підвищені, а встановлення вентиляційних систем спричинить додаткову втрату тепла, від якої працівники закладів намагалися позбутися перекривши вентиляційні виходи. Про це було повідомлено реалізаторами проекту 27 липня і з наближенням опалювального сезону ця проблема набуває все більшої актуальності.

            Кіровоградська обласна організація політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» вважає таку ситуацію неприпустимою. «Необхідно вжити рішучих заходів щодо утеплення приміщень шкіл та лікарень. Проводячи такі популістські і непродумані акції, влада просто знущається над жителями міста. Особливо жахаючими виглядають такі дії стосовно дітей і хворих. Таку політику влади слід змінити. Настав час нових політиків та нових ідей. », – заявив кандидат в народні депутати по 99-му виборчому округу Максим Кідрук.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.