Коли ж матимимо справжню опозицію?

09 вересня 2012, 07:25
Власник сторінки
физик, социолог
0
409
Коли ж матимимо справжню опозицію?

ЯЦЕНЮК У ЛЬВОВІ

Яценюк во Львове: "Сегодня мы здесь собрались, чтобы поделиться мечтами и надеждами".

Невже для Яценюка це найголовніше, заради чого люди приходять на передвиборчий мітинг? Невже він не знає, що люди збираються в корчмі для того, щоб між грюканням оселедцем об стіл "поделиться мечтами и надеждами", а на передвиборчому мітингу збираються, щоб почути від кандидатів пропаганду (роз'яснення) виборчої програми кандидатів, програми розвитку країни на п'ять років? А якщо, все це він знає, то чому верзе дурниці? Одне з трьох: або шахрай, або нездара. І те, і інше вдумливому виборцю говорить про те, що наймати такого, слугувати народу, не варто.

Можемо висловити здогадку, що не Яценюк, не Тягнибок у Львові на спільному передвиборчому мітингу не стали пропагувати виборчі програми їх політичних сил, аби виборці наочно не побачили безпринципність виборчої взаємодії "Батьківщини" і "Свободи": їм аби побільше голосів виборців зібрати, а як житимуть ті виборці п'ять років, то їх не хвилює. Тож, буде розумно виборцям віддячити цим "опозиціонерам" адекватною любов'ю: проголосувати проти всіх ногами (не прийти на виборчі дільниці) або руками (перетворити бюлетень в недійсний). Може хоч це примусить цих "опозиціонерів" стати справжніми опозиціонерами, пропонувати виборцям виборчі програми, програми розвитку країни на п'ять років, втілення яких веде до покращання життя більшості громадян.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.