Перешкоджання виборчій агітації та маніпулятивні технології ZIK та ВО "Свобода

14 вересня 2012, 12:53
Власник сторінки
історик, юрист
0
297

Регіональний телеканал ZIK за незаконними домовленностями з ВО "Свобода" перешкоджає здійсненню іншими кандидатами в депутати проведенню передвиборчої агітації.



13.09.2012 року в 11.00 у львівському прес-клубі відбулася прес-конференція кандидатів в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі N116 Багая Ярослава та одномандатному виборчому окрузі N118 Дмитра Снєгирьова

"Перешкоджання виборчій агітації та маніпулятивні технології телеканалу ZIK виборчого законодавства та обмеження виборців в доступі до інформації".

В медійному просторі міста Львова склалась небезпечна ситуація яка вимагає втручання правоохоронних органів. Регіональний телеканал ZIK за незаконними домовленностями з ВО "Свобода" перешкоджає здійсненню іншими кандидатами в депутати проведенню передвиборчої агітації. Ці дії є прямим порушення статті 72 (пункт 9) Закону України "Про вибори народних депутатів". Юристи кандидатів в народні депутати готують звернення до правоохоронних органів та регулючих державних органів в галузі теле-, радіомовлення з вимогою усунити порушення та позбавити телеканал ZIK ліцензії на роботу в телеефірі.

http://www.youtube.com/watch?v=KuCxRY3u3JI&list=UUpqXwLGANMUj-r_4lqEh1sg


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.