Цинічна брехня Петра Симоненка

20 вересня 2012, 10:56
Власник сторінки
Журналист
0
550
Цинічна брехня Петра Симоненка

Симоненко забуває, що він і є та влада

Сьогодні лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко з робочим візитом відвідав Херсон. У ході усіх запланованих заходів, лідер фракції комуністів у Верховній Раді зустрівся з місцевими журналістами.

Найцікавіші моменти на прес-конференції пов'язані з питаннями журналістів і відповідями Симоненка на них. 

Немає ніякого сенсу розповідати про "джинсові" запитання представників херсонських ЗМІ , на них, звичайно, Симоненко відповідав чітко, збалансовано і красиво. 

Усе розпочинається  з питання про закон, який вводить кримінальну відповідальність за наклеп. Як відомо, Верховна Рада 18 вересня проголосувала в першому читанні за зміни до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів щодо посилення відповідальності за посягання на честь і гідність людини. За проект регіонала Віталія Журавського проголосувало 244 депутатів, серед них і вся фракція комуністів.
"На жаль, я ще раз хочу висловити тільки своє співчуття Вашій професії і тих умов в яких Ви сьогодні працюєте.Іншого я Вам не можу сказати. Те, що відбувається у Верховній Раді відносно цього проекту закону, то безумовно , це(ред. - закон про посилення відповідальності за наклип) буде виключено, коли ми відсторонимо представників потужного капіталу від влади.Як тільки ми відсторонимо, як тільки буде зовсім інше політичне середовище , в якому справді буде і свобода слова, і можливість об'єктивно висвітлювати події, і можливість виявити свої творчі здібності.Ось це моє і моїх товаришів бажання.Але потужний капітал робить все навпаки" 
Саме так Петро Симоненко розповів про цей проект закону. Але, коли йому дорікнули, що вся фракція комуністів у ВРУ  проголосувала "ЗА", Симоненко сказав : "Це тільки в першому читанні". 

Відверта і цинічна брехня продовжилась й далі. Автор цих рядків запитав , чому 18 вересня, згідно з даними про письмову реєстрацію Народних депутатів, Петро Симоненко був відсутній  на засіданні , але його картка приймала участь у голосуванні. Свою відповідь комуніст аргументував так: 
"Щовівторка о 9 годині ранку, ми проводимо зібрання фракції, на якому ми обговорюємо кожний проект закону. Коли вже, і я, як народний депутат, маю доручення і від партії, і від фракції, як голосувати , це вже не впливає на те, яким пальцем і хто буде натискати на мою кнопку"
Тобто, Петро Симоненко не зважає на те, що такі дії суперечать Конституції й самій ідеї парламентаризму. 
                                 
Також, на днях в ЗМІ з'явилася інформація, що на одному з плакатів КПУ, біля надпису "Вернем захваченные земли", зображена нерухомість на  грецькому острові Скіатос. Як стало відомо, ані Петро Симоненко, ані його однопартієць Катерина Самойлик не знають про такий білборд. Більше того, вони стверджували, що на сайті Комуністичною партії України таке зображення відсутнє. 
                                 
На момент підготовки матеріалу, зображення вже було видалено з офіційного сайту Комуністичної партії України.
                                   


Також, автор пропонує відео, як Петро Симоненко стверджує , що такої картинки немає.

Отже, бачимо, що лідер комуністів красиво розповідає про те, що залишила радянська влада Україні, розповідає і про те, що влада сьогодні олігархічна і приймає закони, які лобіюють інтереси українських олігархів. Але, Симоменко забуває, що він і є та влада!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.