Україну може врятувати тільки новий революційний Майдан і влада військових.

20 вересня 2012, 18:41
Власник сторінки
Юрист, автор радикальної програми реформ і нової Конституції України.
0
627
Україну може врятувати тільки новий революційний Майдан і влада військових.

Політичні партії, які йдуть на вибори без жодної програми конституційних реформ - це замасковані колаборанти тоталітарного режиму влади ПР. Справжня опозиція - це Революційна Рада України.

Політики, які погодились на змагання із адмінресурсом влади в умовах шахрайського закону про вибори - це або хитрі політичні бізнесмени (які вже заплатили таксу за місце - гарантію бути обраними), 
або ентузіасти та наївні політичні новачки, які розраховують "на халяву" пройти до ВР.  
 Розумні патріоти не висувають себе в кандидати, бо розуміють наступні реалії :
1. Час працює на владу злодіїв - не на демократичні сили. Не можна відтягувати новий Майдан - порятунок України на час морозів. На голому патріотизмі та комсомольському ентузіазмі партійних та юридично - некомпетентних опозиціонерів державу не будують. Україну неможливо врятувати без реалізації програми конституційних реформ, які розміщені у файлах групи  http://www.facebook.com/groups/RNR.Ukraine/ 
2. Згода політиків позмагатися з адмінресурсом ПР у шахрайстві - чергових виборах до ВР 2012р - це чергова спроба обману Народу , що періодично відбувається протягом 20 років і в результаті чого втратили майже 10 млн населення України за рахунок еміграції і 15 млн - вимирання ! Цей процес можна зупинити тільки силою народу, яка буде добре організованою, керованою військовими і націленою на виконання програм і плану мирної правової революції:  http://www.facebook.com/groups/RNR.Ukraine/  
3. Лідери так званих опозиційних партій не можуть об'єднатися через особисті хворі амбіції - за всяку ціну бути одноосібними фюрерами держави. Через відсутність сміливості вони нездатні закликати на рішучу боротьбу проти антинародної системи влади. Партійні вожді не в стані зрозуміти причини руйнування держави, що таке тоталітарна система, легітимна влада і закони, програма конституційних реформ з реальним поділом вищої державної влади на гілки.
4. Ті, хто вірить, що шляхом довір'я так званим опозиційним партіям в процесі нового виборчого фарсу можна перемогти - прийміть холодний душ ! Навіть якщо всі патріоти України стануть депутатами ВР - цього ще мало. Законодавча влада в руках юридично - некомпетентних депутатів, навіть якщо вони мають помічників юристів, в умовах розваленої правової системи держави - це не просто абсурд, це те саме, що 5 - річній дитині дати руль автобуса на автомагістралі. 
5. Законодавча влада може стати незалежною, сильною народною владою тільки тоді, коли депутатами будуть юридично - компетентні патріоти, а структура системи влади і Парламенту буде такою, яка розроблена на основі історичного досвіду людства та наукових праць видатних юристів - концепція описана у файлах групи  http://www.facebook.com/groups/Parlament.People.Ukraine/ 
6. Основною владою - опорою тоталітарного режиму в Україні зараз є влада президента - також обраного за нелегітимним, антиконституційним і шахрайським законом. Ця влада опирається на всі силові структури - прокуратуру, міліцію, СБУ, суди, армію та фінансовану злодіями - олігархами політичну партію регіонів, яка має більшість у ВР. Хочете подальшого зміцнення тієї влади і перетворення її в кримінальну тиранію - продовжуйте спати і надійтеся на  "вибори". 
-----------------------------------------------------------------------------------------
There is no gain without a pain !  Якщо більшість розуміє і сприймає те, що тут написано, то ми зробимо всенародну мирну конституційну революцію і побудуємо найкращу державу. Якщо ж ні, то вихід один - встановити тимчасову військову диктатуру закону, а тоді навчати всіх основ демократії і патріотизму.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Луценко,майдан,народ,влада,революція,армія,збройні сили,ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.