Куліков - кукла Львочкіна !

23 вересня 2012, 16:29
Власник сторінки
0
3386

Під чиїм контролем сьогодні суди? І кожна людина від базарного продавця до керівника великого підприємства скаже, УСІ суди провладні, усі суди належить регіоналам, усі суди обслуговують їх бізнес та п

Кандидат Куліков Кирило Борисович, сьогодні на окрузі бореться із конкурентами за допомогою СУДІВ, проти “Фуршетного короля Баленка”, компроматом проти “Мента Яреми” та особистими погрозами колишньому регіоналу Чорноволу.


Не вірите?
Наводимо конкретні факти:
Чорновіл уже сьогодні склав зброю і мріє про Київраду.

Ярема погоджує у опозиційному штабі можливі варіанти розвитку подій, адже наявний компромат може зруйнувати майбутнє пана Віталія, навіть не дивлячись на те, що він матиме недоторканнність.

Багатій Баленко програє суд (!!!!!!!!!!!!! посилання), преса реагує на УРА. Але ніхто не задає питання, хто це модерує? Кому це потрібно? І власне, кому належать суди і чому вони підіграють комусь із 212 округу?

Точно не кандидату від ПР, адже Фурсов - збитий льотчік.
Монтян - гравець іншого поля їй світить максимум Київрада та статус найкращої кампанії, усі інновації виборів, від волонтерів до збору коштів, але ефективності адмін впливу як у Кулікова у Танічкі немає, тому і виходить, що дирява кампанія Кирила Борисовича дає гарний результат, а сучасна кампанія Монтян - фейлова!

Таке буває тільки в Україні, таке буває тільки за нинішньої влади, коли сірі кардинали типу Льовочкіна, вирішують у себе в кабінеті, хто і куди пройде, і провладні троянські коні, типу Кулікова ще довго дуритимуть киян та і всіх українців!

НАРОД УКРАЇНИ НЕДОПУСТИТЬ  ТОГО, ЩОБ МОСКОВСЬКО-ЛУЖНИКОВСЬКІ СТАВЛЕННИКИ, КУКЛИ РЕГІОНАЛІВ, ПРОВЛАДНІ ПОВІЇ ПРИЙШЛИ ДО ВЛАДИ ТА ПРЕДСТАВЛЯЛИ ІНТЕРЕСИ ПОРЯДНИХ ЛЮДЕЙ, ЯКИХ ВОНИ І ЗНАТИ НЕ ЗНАЮТЬ!!!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.