Троянський КІНЬ КЛИЧКА

23 вересня 2012, 15:38
Власник сторінки
0
4174

Партія Кличка що отримала кредит довіри електорату, може закінчити навіть гірше Тігіпка, фальстарт УДАРУ зумовленій накопиченням у складі нової політичної сили “засланцями” від сірих кардиналів.


Наприклад Кирило Куліков, ставленник Московських олігархів, так званої Лужніковської групи, лобіст Черновецького, зрадник Свого ШЕФА Луценка, до якого він жодного разу не навідувався до тюрми, сьогодні робить все можливе, щоб провалити проект Віталія Кличка! Одна присутність регіонального ставленника, парашутиста влади, троянського коня Льовочкіна із біографією “жуліка та вора”, НЕдрібного чиновницького корупціонера, переслідувача журналістів та громадськіх активістів, уже ставить під питання саму прозорість УДАРу та його подальші перспективи!


Ставленик групи Фірташа та Льовочкіна, під пильним патрулем Хорошковського, Куліков буде намагатися пройти до парламенту, а там і перейде до провладної більшості!! Більш того, одним із завдань Кирила Кулікова буде комунікувати між Кличком та регіоналами! А коли прийде час, він підставить Кличка.


Саме такі “чесні політики” як Куліков, ПОТОПЛЯТЬ усі Президентські амбіції Кличка у 2015, адже це буде перша тушка, яка за маніпуляцією Льовочкіна, буде на стороні провладної більшості, московських бізнес груп та ПАНА СІРОГО КАРДИНАЛА времьон Бєло Голубих!

Кирило Куліков відомий шахрай та корупціонер, сьогодні кандидат по 212 окргу програв свою Куліковську битву. Його викрито! Народ швидко дасть оцінку!

ПАНЕ КЛИЧКО, НАСТАВ ЧАС УДАРУ..
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.