Російська як друга державна, або як регіонали виходять сухими із води

26 вересня 2012, 18:51
Власник сторінки
Журналист
0
455
Російська як друга державна, або як регіонали виходять сухими із води

Виходить, що Партія регіонів виключила з лав людину, яка просуває українофобські проекти. Партія регіонів виходить сухою із води.

Як відомо  21 вересня в Верховній Раді був зареєстрований законопроект про внесення змін до Закону України "Про засади державної мовної політики"(стосовно посилення захисту мовних прав російського та російськомовного населення України).Проект передбачає надання російській мові статусу другої державної.

                                 

Зареєстрував його(ред. - законопроект) депутат фракції Партії регіонів Олександр Черноморовякий балотується в одномандатному виборчому окрузі №2 шляхом самовисування.

Водночас, на одному з інформаційних сайтів новина про надання російській особливого статусу, виділена усіма можливими засобами, а в тексті написано:

Черноморов - кандидат від Партії регіонів в окрузі №2 в Київському районі міста Сімферополь.

Відомо, що Черноморов балотується до Верховної Ради шляхом самовисування, але ніяк не від Партії регіонів. Ця інформація є у відкритому доступі на сайті ЦВК. 

                            

Потім, в засобах масової інформації з'являється інформація, що нардеп Черноморов виключений з Партії регіонів через вище написаний законопроект. 

Але, вже на момент реєстрації законопроекту, Олександр Черноморов був виключений з рядів партії влади через порушення дисципліни.

Також про це свідчать і дані ЦВК. Бо на момент подачі необхідних документів  - 14.08.2012, Черноморов представлений як безпартійний.

На виході отримуємо: нардеп реєструє антиукраїнський законопроект. Деякі засоби масової інформації публікують неперевірені факти і перекручують слова. Таким чином, виходить, що Партія регіонів виключила з лав людину, яка просуває українофобські проекти. 

І на кінець гри: Партія регіонів виходить сухою із води.

Але ж ні, погнали регіонали не через зміни до Закону України, а через порушення партійної дисципліни декілька місяців тому назад. 

p.s.Чому автору так відразу згадалося прізвище цього Черноморова і його проект закону, яким, скоріше за все, він збирався хвастатися своїм кримським виборцям ?

Переглядаючи програми кандидатів, які на сьогоднішній день є  повноправними власниками депутатського мандату, творець цих рядків помітив, що деякі нардепи не відмовляють собі у спокусі  використання адмінресурсу.

Справа в тому, що разом з декларацією про доходи, кандидати-мажоритарщики подають до ЦВК свої передвиборчі програми в електронному вигляді.

Не секрет, що документ Microsoft word зберігає усю інформацію комп'ютера, на якому файл був створений.   

На сайті ЦВК  файли програм у вільному доступі. Кожний може їх завантажити і переконатись особисто в фактах, які будуть викладені далі.

Програма кандидата в депутати Олександра Черноморова, того самого, про якого йшла мова, того самого автора проекту, який передбачав надання російській мові статусу другої державної, була створена на комп'ютері Верховної Ради України.

                                  






Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.