Мельник давить Ірпінь, але ЦВК не чує

26 вересня 2012, 21:44
Власник сторінки
журналіст, політолог
0
337

Великі фальсифікації в маленькому місті


Перегони в Ірпіні закипають. І це передвиборче пекло створює лише одна людина від влади. Братки в цьому маленькому місті під Києвом зовсім знахабніли. У виборчому окрузі № 95 балотується одіозний регіонал Петро Мельник, який ініціював ціле переселення народів у межах Київщини, щоб забезпечити собі прохідне місце в Раді.

25 вересня ірпінські протести докотилися гнівною хвилею до ЦВК. Ірпінці влаштували багатолюдний мітинг з вимогою скасувати реєстрацію кандидата у депутати Петра Мельника.

1

Як розповідали протестувальники, Мельник – одіозна фігура в місті. ОВК своїми знахабнілими діями створює умови для цього провластного кандидата, а опозиційні кандидати напроти відчувають від органу влади суцільне беззаконня.

Пікетувальники протестували проти несправедливого формування ДВК, в результаті чого до складу комісій потрапили виключно люди Мельника. Люди стверджують, що при формуванні ДВК повна зала налічувала одних братків (на вигляд, як товстолобики у 1990-х роках), а опозиціонерів про важливий захід навіть не повідомили.

2

3

4

Ірпінці вимагають розформування ОВК № 95 та проведення нової процедури жеребкування для формування нового складу комісії, а також зняття з реєстрації Мельника за використання адмінресурсу для організації своєї передвиборчої кампанії. Кажуть, начебто опоненти влади збираються подавати позови до суду.

5

6

Акція пройшла під проводом громадського руху "Чесно", який заявив про фальшування результатів жеребкування при формуванні ДВК у виборчому окрузі №95.

7

8

9

Крім активістів "Чесно", проти регіонала Мельника протестували прихильники багатьох опозиційних партій, зокрема ВО «Свобода» та Об’єднана опозиція «Батьківщина».

10

П’ять копійок: Хоч телевізійників під ЦВК з’їхалося забагато (нарахував більше шести компаній), новини про протести ірпінців так досі й не побачив.

Для довідки:

Програма "Гроші" викрила, як Петро Мельник заступник голови бюджетного комітету Верховної зРади виділяє величезні бюджетні кошти на будівництво квартир в Ірпінському регіоні, які коштують дорожче ніж на Хрещатику. А забудовниками виступає фірма Петра Мельника, де директором є родичка ректора Петра Мельника Олена Мельник:

Регіонал Петро Мельник встиг вже засвітитися і під час виборів міського голови в Обухові. 18 березня 2012 він намагався силою видалити з виборчої дільниці Ірину Геращенко, депутата ВР. Ця влада по іншому не може діяти:



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.