Наріжний камінь кандидатської капанії - зустрічі з людьми

27 вересня 2012, 19:14
Власник сторінки
Народний депутат України
0
345
Наріжний камінь кандидатської капанії - зустрічі з людьми

Коли знаходишься у бортницькому подвір"ї запах і смак станції аерації відчуваешь фізично

Я все більше переконуюся в тому, наскільки важливо зустрічатися з виборцями особисто. Більш того, я вважаю, що це один з основних обов'язків кандидата у депутати. Чим більше таких виїздів, тим краще розумієш життя Дарницьких мікрорайонів. О
дна справа дивитися в папери, розбиратися в проблемами з допомогою документів, і зовсім інша - особиста зустріч з людьми, яким потрібна твоя допомога. Сьогодні зустрічався із мешканцями Бортничів, величезна кількість народу прийшла, приблизно 150 осіб. Дуже велика цікавість до моєї персони: де живу, ким працюю, про родину питають… Проте, й це я відзначав раніше, від проблем місцевих мікрорайонних, крен пішов у бік загальнодержавних, особливо люди бояться фальсифікацій та підробки результатів виборів. Вочевидь влада, зі своїми кандидатами – клонами не дає підстав мирно очікувати на чесні результати виборів. Про Бортницьку станцію аерації й говорити годі, питання про неї звучали найчастіше, та я вже неодноразово говорив про неї (відео можна переглянути тут: http://www.youtube.com/channel/UCE471Ep2tHzXAsO1XBkQekA. проте, недивлячись на дуже щільний графік, зустрічів з виборцями збираюсь проводити ще більше ніж раніше. Звичайно, на місцях у мене є помічники. Вони допомагають мені підтримувати контакти з виборцями, вирішують якісь питання, але їх робота не замінює моєї. Хоч я і вдячний усієї моєї команді!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.