Дарницьке ОВК - початок фальсифікацій

21 вересня 2012, 08:03
Власник сторінки
Народний депутат України
0
981
Дарницьке ОВК - початок фальсифікацій

Пізнім вечором, 20 вересня, в Дарницькому районі міста Києва, де намагалася зібратися на своє засідання ОВК № 212, невідомими режисерами, було випробувано, мабуть, перший в Україні сценарій по зриву в

12 з 18 членів ОВК, що представляють строкату палітру "регіональних" клонів, на чолі із самими ПРівським членом ОВК, не з"явилися на засідання комісії, яке мало би передувати найбільш відповідальній її місії - жеребкуванню з формування ДВК 212 округу. Всі ці анархісти - сіндикалісти, в визначений для засідання час, уповноважили такого собі Антона Дуба, принесли до ОВК "чорну мітку" у вигляді, такої собі відозви до голови комісії, яка містила у собі "останнє китайське попередження", що якщо він не співпрацюватиме із "більшістю" - вони його звільнять!Після зачитування послання, спритний юнак з поспіхом покинув засідання "недружньої" йому ОВК. А між тим, уже 21.09., протягом 12 годин, повинно відбутися жеребкування по з"ясуванню суб"єктів дільничних комісій. то для чого ж ці "руські неруські" партії затіяли заколот на цьому окремому 212 окрузі? Відповідь, як на мене, проста - ВОНИ НЕ ВСТИГЛИ! Не встигли підготуватися до протаскування "своїх" членів - дільничників, недивлячись на всі їхні потуги та махінації внутрі самої ОВК, де вони поспіхом, ночами, протаскували та виправляли подання на силу- силенну своїх клонів. (Незабаром, я порилюдню ці документи). А поки що на цьому скріншоті на "В Контактної" сторінці цього Антона Дуба, ви можете подивитися як вони поспішали, збираючі за 2000 - 3000 тисячі срібників, бажаючих здати українську незалежність й гідність. Але вони не пройдуть і нічого не зірвуть! Ми повернемось й тоді вони цілком розрахуються за свій фальсифікат! (На моїй сторінці у Utube, можна переглянути хід цього скандального засідання ОВК № 212: http://www.youtube.com/user/VitaliyYarema?feature=mhee)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.