Соціальні ініціативи Президента для американців

29 вересня 2012, 16:26
Власник сторінки
Журналист
0
406
Соціальні ініціативи Президента для американців

Всі великі справи розпочинаються з дрібниць. Навіть з таких, як завантаження зображень щасливих американців і розміщення поруч підпису "Від стабільності- до добробуту".

Нещодавно стало відомо, що на білбордах Партії регіонів "Від стабільності - до добробуту" посміхається щаслива американська сім'я. Про це писали усі центральні видання. 

Потім розсекречені плакати замінили на інші.Але на них знову ж таки - щаслива американська сім'я. Зображення завантажувалися всього за 100$ з сайту www.shutterstock.com.
                     

                           

"Вони прости не змогли знайти щасливу сім'ю в Україні" - саме так в інтернеті жартували над білбордами Партії регіонів. Виходячи з усього, логічно було б вже сфотографувати українську сім'ю і забути про американський фотохостинг. Але ж ні, регіонали продовжували і продовжують купувати за 100$ фотографії зі щасливими американськими сім'ями , які від стабільності прямують до добробуту....і продовжують їх мостити куди тільки можна.

Чергова американська сім'я тепер дізнається і відчує соціальні ініціативи Президента України.

                                     
 
                           

Також влада України системно реалізує план розвитку створення комфортного середовище в бізнес - сфері, але ж знову таки- американській.

                            
                         


Дотепно виглядають слова Віктора Януковича на фоні відкритою сторінки американського видання The Wall Street Journal :

Україна поставила ціль розвивати сучасний медіа - простір
                                 


На сторінці Партії регіонів в фейсбуці ще дуже багато зображень. Більшість, звичайно, завантажені з американського сайту. 

Звичайно, легше заплатити 100 американських доларів , аніж власноруч влаштувати фотосесію, підібрати тематично зображення .

Всі великі справи розпочинаються з дрібниць. Навіть з таких, як завантаження зображень щасливих американців  і розміщення поруч підпису "Від стабільності- до добробуту". 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.