Побудували собі спортивний майданчик

03 жовтня 2012, 08:35
Власник сторінки
Полковник запасу
0
434
Побудували собі спортивний майданчик

козарлюги!

Минулого тижня побудували собі спортивний майданчик на території школи №316. Будували власними силами за власні кошти. Матеріали на 4,5 тисячі гривень закупив Олександр Афанасьєв, переможець конкурсу «Україна має талант» у складі команди «Workout». Я додав своїх 1,5 тисячі гривень для оплати роботи зварювальника.

Хлопці працювали чотири дні безоплатно – робили для себе і таких самих, як ми. Багато хто із спостерігачів не вірив спочатку, вважали що це якийсь кандидат в депутати купує собі популярність.

Це приклад тим, хто роками скиглить через безлад на дитячому майданчику у своєму дворі замість того щоб щось зробити самим для власних дітей.

Принаймні, хлопці перед виборами не стали продавати своє майбутнє шахраям за подачку.

Відкриття майданчику відбулося 3 жовтня 2012 року. Були присутні понад дві сотні учасників і глядачів. Приїхали активісти вуличного спорту із Бортничів, інших районів Києва, із Борисполя.

З щирою вдячністю Олександру Афанасьєву і його товаришам виступила директор школи, вручила їм грамоти з подякою.

Глядачі із захопленням спостерігали за показовими виступами членів команди «Workout», а також жонглера вогнем Вадима Тимчука.

Відбулися змагання з силового двоборства (підтягування на турніку і віджимання на брусах) серед усіх, хто мав бажання. Переможці отримали грамоти і медалі.

На цьому не зупиняємося. Надалі нові досягнення і перемоги заради виховання здорової, тверезої, сильної розумом і тілом української молоді. Будемо розвивати цей майданчик і допомагати будувати нові в інших мікрорайонах.

На майданчику вже тренуються десятки людей.

Моя сторінка в мережі: http://stecenko.kiev.ua/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.