Мєнтовське свавілля у Дніпропетровську

03 жовтня 2012, 13:14
Власник сторінки
0
192

Безкарність і продажність породжує месників

До мене надійшла інформація, що у м. Дніпропетровську замість справжньої корупціонерки Шаботіної Світлани Юріївни заарештували не винного працівника районо Черниша Олексія Євгенійовича та бухгалтера.

Ось, що мені повідомили:

Черниш Олексій Євгенійович прийшов на посаду у держ установу...ще у 2010 році...проробив там аж 1 місяць...і ось ПР почала боротьбу з коррупцією...спочатку звинуватили його начальницю Шаботіну Світлану Юріївну...вона відкупилась...діло відкрите і треба було для "галочки" когось посадити вибрали тата і бугалтера...значить вони робили реконструкцію дит садка (все зроблено і працює) і щоб не зупиняти будівництво вони трохи згодом подали до "укринвестэкспертизы"( на зараз вона підтвердила, що роботи велись правильно) так ось тато поставив підпис(який не мав юридичної сили) та бугалтер (жіночка з діточками) і через 2 роки віришили розібратися...сказали,що тато поцюпив 1 млн грн. Суддя на обвинуваченні навіть нікого не слухав( зачитав звинувачення і рішення на вже напечатоному листі) прокурор навіть не просив брати під варту, а суддя "сам" вирішив у СІЗО(зазвичай такого не роблять) ладно ще тата, а жіночку з діточками (цього взагалі в практиці практично не буває), ми люди бідні, інколи на хліб не вистачало...так ось без експертизи без нічого де цей мілліон, куди він дівся, зробили висновок, що саме тато з бугалтером вкрали (садок це не тата проект, він прийшов коли вже все завершалося) і сидить вже 2 місяці у СІЗО...там теж дуже багато цікавого, наприклад щоб передати води, звичайної води треба купити мінімум 2 кг м'яса у них в магазині....(також ми з татом видемо листування, на якому він написав так собі статтю, де є багатенько історій людей, що сидять, там доходить до абсурда) цю статтю я хотів би розпіарити...тому що повертається 37мі роки а всі стоять і дивляться...всім байдуже....нізащо половина сидить...а судді з зарплатой до 5 тис грн їздять на машинах за 200 тис долларів!!!

Після того як Черниш Олексій Євгенійович підписав той документ він пропрацював ще три дні.

 Ну ось все зрозуміло. Мєнти як завжди працювати не хочуть, а як дійснно винний заплатив їм хабара, а щоб діло  закрити, треба когось підставити, а кого підставляти народу на вулицях багато. Через таке недбальство і професійний ідіотизм та дибілізм нашої міліції в Україні тисячі не винних сидять за гратам, а ще тисячі можуть туди потрапити. Судді теж заплатили не мало, бо суд сам взяв під варту не винних осіб, а прокуратура мовчала, це не входить у судову компетенцію. Зазвичай прокурор просить про взяття під варту, а суд вирішує чи задовільняти клопотання чи ні.

 Я думаю завдяки небайдужим людям, ця справа швидко розкриється і винні сядуть, а не винні вийдуть на волю.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.