Сумчани не дали депутатам "московським холуям" пропихнути язик в обласній раді

17 серпня 2012, 16:10
Власник сторінки
0
483
Сумчани не дали депутатам  московським холуям  пропихнути язик в обласній раді

Сумські Бандерівці сьогодні захистили Українську мову, і не дали просунити голубим регіоналам, комунякам і тушкам антиукраїнський закон КІ - КО.

     На 9:30 як всім відомо захисники мови прийшли під Сумську облраду. Спочатку нас було декілька десятків, але з часом до нас стали підходити люди і нас було більше 200 чоловік. Станом на 10:30 розпочалася акція.

   

 

Була інформація, що регіонали та їх сателіти мають наміри просунути язик сьогодні, але завдяки широкому розголосу по всій Україні, нам повідомили, що регіонали не включали язик до порядку денного, але націоналісти знаючи всю вшивість, нахабність й підлість партії ідіотів (регіонів) вирішили йти на сесію облради. Ось тут і почалися незначні провокації. Спочатку людей не пускали біля входу в будівлю, коли всетаки нас туди пустили і ми зайщли до будівлі, сталася ще одна незначна провокація - людей не пускали до сесійної зали, і направляли до запасного проходу, але він був зачинений. Тут депутати облради збираються зайти до облради, захисники мови скандують: Ганьба! і заблокували депутатам прохід до зали, тоді міліції не залишалося іншого вибору, як пропустити мітингувальників до зали.


Коли почалося засідання , як кажуть в народі регіонал не регіонал, якщо не голосує чужими картками, так і сьогодні, але завдяки мітингувальникам які помітили, це нахабство відразу було усунуто. Перед закінченням сесії облради, депутат від Фронту Змін Клочко Микола Олексійович виступив перед громадою з приводу закону про язик. Потім сесію облради закрили і всі вийшли з будівлі. Захисники мови знову зібралися під будівлею облради, щоб вирішити подальші дії, і було вирішено наступного разу, якщо ті "московські холуї"(ви знаєте про кого я) знову будуть намагатися пропихнути язик, то потрібно буде зібратися знову, але щоб нас було більше, і тоді не дати їм зробити язик офіційним в Сумській області.

Після обговорення з будівлі облради вийшли дві тушки, і мітингувальники почали їм скандувати : Ганьба", Геть московські холуї! Зрадників на палю! Потім один з тушок почав нахабніти і тоді громада на чолі з Ігорем Мірошниченком підійшла до тих двох виродків (тушок), ті так перелякалися, що мало не втекли від націоналістів. Хоч нас було і не багато, але ми змусили регіоналів та їх сателітів боятися нас, і не вносити питання про язик на порядок денний. А було так: захисників мови було більше в сесійній залі ніж депутатів, і ви тільки уявіть, якщо регіонал висунув язик на порядок денний, тоді б фракції регіоналів + тушки й комуністів припинили б своє існування (в прямому сенсі).

Ось так 200 Сумчан перелякали владу, і змусили не розглядати антиукраїнский закон про язик.

СЛАВА УКРАЇНІ!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: мова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.