Чи поважає Шевченко українців?

03 жовтня 2012, 18:08
Власник сторінки
журналіст, політолог
0
231

Шанувати італійців партійці Королевської навчились. Коли ж поважатимуть своїх громадян?


По всій країні висять білборди з гаслом Андрія Шевченка «Я хочу, щоб Україну знали і поважали у всьому світі». Добрий слоган, але треба спитати футболіста, чи поважає він самих українців? Дивлячись на те, що сам Андрій не висловлює думки державною мовою, а користується частіше російською, в цьому є великі сумніви.

В рекламному фільмі на Першому національному весільний генерал партії «Україна – вперед!» користується не лише мовою сусідньої держави, але спілкується з італійцями італійською. Тобто, молодий політик непогано опанував мову народу з Апенін і поважає громадян цієї країни. Але такої поваги до українців хлопчик Королевської, на жаль, ще не виказав.

Неможливо любити країну,не поважаючи її звичаї і мову. Якщо ти хизуєшся перед власним народом добрим володінням іноземної мови, то, в першу чергу, повинен був досконало вивчити мову своєї землі. За минулі заслуги на зеленому полі виборці голосувати не стануть. Політика – це не гра в 90 хвилин, а кропітка парламентська праця, як мінімум на 5 років. Якщо, звісно, Шевченко не запишеться в тушки провладної партії. Але, якщо ввійде до складу оркестру Чєчєтова, тоді, звичайно, можна й у гольф поганяти.

Шевченко
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.