Маніпуляції Терези

05 жовтня 2012, 06:59
Власник сторінки
журналіст, політолог
0
461

Уроки Геббельса


На міжнародному саміті з проблем захисту прав національних меншин «Досвід України для світу» влада піарилась в дусі радянських часів. Формальні і пусті доклади, інерційні, мляві і фальшиві аплодисменти. Зосереджу увагу лише на одній фразі радника президента, керівника головуправління з гуманітарних і суспільно-політичних питань АП Ганни Герман.

Говорячи про те, як українська влада «непокладая рук» робить все задля злагоди поміж нацменшинами, чиновниця в промові пом’янула не злим тихим словом, що, мов, з’явилася така сила в країні, яка пропагує майже ненависть до інших народів України, і якби процитувала рекламне гасло «рука не здригнеться все змінити ЛИШЕ для українців». Був очевидним натяк на «Свободу». Присутнім та телеглядачам відразу згадався слоган партії, але мало хто задумався, чи точно процитувала державна діячка тягнибоківців.

Подивимось на справжнє гасло ВО "Свобода": «Рука не здригнеться змінити ВСЕ на користь українців». Бачите зміщення акцентів?

Можна зрозуміти, коли щось плутає сусідка по під’їзду. Але, слово «ЛИШЕ» з вуст державного чиновника було сказано не випадково. На форумі національних меншин нібито підкреслювалася «нацистська» сутність «Свободи», яка дбає за долю українців нібито за рахунок інших національностей.

Герман застосувала методику тих, з ким пов’язаний підйом кар’єри провінціальної дівчинки з Галичини. Схожі технології ми спостерігаємо й від інших соратників «головного гуманітарія» країни. Гідні учні доктора Геббельса.

Герман
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.