10 прямих запитань до кандидатів у народні депутати

05 жовтня 2012, 08:57
Власник сторінки
0
417

Виборці потребують прямих відповідей на свої запитання, а не повчань, відходів від відповідей чи популізму. Ось анкета, яку я запрошую заповнити кожного кандидата на цих виборах.

 Як і завжди, кожен з тих хто балотується у депутати, пише свою программу. Це такий документ в якому написано про все і ні про що одночасно. Тому, оцінити за кого з них голосувати за програмою не можливо.

  Я виділив для себе 10 запитань, відповіді на які дозволили б мені особисто (маю надію що й багатьом іншим) скласти для себе приблизний вектор майбутньої діяльності можливого депутата.

  Я б хотів щоб всі кандидати, принаймні за моїм округом, відповіли на ці запитання. Ось посилання на сторінку анкети:

https://docs.google.com/spreadsheet/embeddedform?formkey=dG1zMVhWRjdfcjBZa3pGWEtkS1poMmc6MQ

Доречі, не тільки кандидати можуть заповнювати цю анкету. Тоді ми всі побачимо, наскільки співпадають погляди кандидатів до влади та іх виборців.

Узагальнені результати опитівання будуть опубліковані на сторінці https://www.facebook.com/belya.v та у цьому блозі 22 жовня 2012 року, за тиждень до виборів.

Отже, я ласкаво запрошую всіх до відповідей. Витрата часу - не більше 5 хвилин.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: кандидат,кандидат в депутати,вибори,Вибори народних депутатів України,ВИБОРИ 2012,вибори -2012,вибори до Верховної Ради,вибори до ВР 2012,Кандидат 2012,кандидат у депутати
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.