Кваліфікація законодавця має бути значно вищою, ніж суддів - це проста логіка.

07 жовтня 2012, 15:31
Власник сторінки
Юрист, автор радикальної програми реформ і нової Конституції України.
0
426
Кваліфікація законодавця має бути значно вищою, ніж суддів - це проста логіка.

Законодавча компетенція 90% депутатів чи кандидатів до Верховної Ради - це рівень плінтуса, а їх "законотворчі" потуги - це повний абсурд, Їх розуміння держави і конституції - це абсолютний нуль.

Законодавець без юридичної освіти - це гірше, ніж хірург без медичного диплома. Саме це юридична причина знищення держави, наслідком якої є 7 млн судових справ в Україні щороку, корупція, злочинність та економічно-політичний хаос. 

В законі про "вибори" депутатів Верховної Ради немає жодних вимог щодо освіти, компетенції та досвіду роботи "законодавця". Тому більше 90% депутатів Верховної Ради - це некомпетентний баласт - навіть якщо вони будуть академіками і фахівцями в інших науках .....  бо це так важливо в роботі законодавця, як знання рибалки в роботі духового оркестру. 

Ось результати 20 - річної законодавчої творчості депутатів, які впевнено можна назвати  
Конституційні злочини Верховної Ради:
 
1). Верховна Рада без згоди - делегованих повноважень Народу України у 1996р прийняла конституцію, в якій закріпили тоталітаризм і державний устрій колишнього СРСР. В цьому законі брехливо проголосили вищу владу Народу (стаття 5), але насправді заперечили (стаття 72) право Народу на референдум, як основн
ий спосіб її реалізації. Як результат тоталітарної системи влади, держава опинилась у хвості цивілізації, а кількість Народу України за 20 років зменшилась як мінімум на 15 мільйонів! 

2). Депутати без юридичної освіти - всупереч здоровому глузду привласнили собі повноваження законодавців - почали приймати закони та ще й реформувати судову владу. При цьому вони надали собі статус недоторканості - особливого дипломатичного імунітету, який у світі прийнято надавати тільки громадянам іноземної держави. Як наслідок такої абсурдної законотворчості, Україна до цього часу не стала правовою державою, а суди завалені мільйонами господарських, цивільних, адміністративних та кримінальних справ. 

3). Верховна Рада у 1992р прийняла пакет шахрайських законів, якими гарантувала кожному громадянину право на приватизацію частки державного майна, що у 1992 році було еквівалентом 54 000 доларів США (за таку суму тоді можна було би купити приблизно 10 квартир у Львові). В результаті юридичної некомпетентності та безвідповідальності депутатів Верховної Ради приватизація не відбулася, а величезні державні багатства - власність Народу України (об'єкти приватизації) захопили наближені до влади особи – зараз олігархи. 

4). Верховна Рада прийняла закони про вибори, де не встановлено жодних вимог щодо освіти і професійних здібностей депутатів, де порушено права людини і використано не менше 15 різних шахрайських технологічних прийомів з метою фальсифікації результатів виборів та обрання некомпетентної влади. З допомогою цього закону, партійно - олігархічні клани періодично захоплюють владу. Цей закон повинен мати статус конституційного, бо він регулює відносини між двома основними суб'єктами конституційного права: народ (суспільство) і обрана ним влада.

5). Депутати не прийняли закони, які би забезпечили умови для розвитку виробництва в Україні та зменшення її енергетичної залежності. Навпаки, вони прийняли ряд законів, які відкрили шлях до занепаду економіки та нечуваного знищення колись могутніх державних підприємств, їх банкрутства і розкрадання. В результаті цього мільйони наших громадян втратили робочі місця і були змушені (7млн) виїхати за кордон. Шляхом емісії грошей (99,7 млрд грн у 2010р) влада щорічно розкручує інфляцію, що приводить до грабежу Народу внаслідок росту цін.

6). Внаслідок деструктивної діяльності Верховної Ради та Уряду в Україні прийнято закони, якими встановлено непосильні податки на виробництво і на зарплату (починаючи з 17 гривень), а також мізерні зарплати і пенсії. В той же час в Україні багаті практично не платять податків - відсутній податок на нерухоме майно і багатство. За кордоном за рахунок податку формується до 90% бюджету міст. Така політика є антинародною, антидержавною і ознакою якогось цілеспрямованого економічного і правового геноциду громадян України. 

7). За 20 років незалежності депутати так і не зуміли прийняти новий Житловий кодекс України, але ліквідували надзвичайно важливий закон, який реально гарантував в часи УРСР конституційне право на житло: громадянин не мав права бути власником більше однієї квартири, будинку. Завдяки цьому в 1992-1998 році вартість 2–км квартири у Львові дорівнювала автомобілю ВАЗ. Проти інтересів Народу «законодавці» дозволили купляти квартири навіть іноземцям. В результаті маємо світову вартість житла, яке є недоступним для 90% громадян; маємо монополізований ринок житла, а наші громадяни змушені орендувати метри в багатіїв, які володіють десятками - сотнями квартир, і при цьому не платять податки.

8). Як результат неадекватних дій депутатів, Україну перетворено у тотально – злодійську та економічно відсталу державу з абсурдною системою влади, яка подібна, але гірша від моделі СРСР. Внаслідок цього: порушуються права людини, не діють закони, Конституція України; чиниться свавілля, економічний і правовий геноцид народу; суди, прокуратура і міліція перетворені у злочинні організації. На черзі третій і завершальний етап знищення України - продаж наших земель.
 
Висновок:   за словами видатного генія правника Шарля Монтеск'є, законодавець - це перш за все вчений - дослідник, який керується у процесі створення законів об'єктивними закономірностями, які діють у суспільстві - заперечуючи свавілля у встановленні законів.  
Законодавцем може бути тільки освічений юрист, наділений достатньо - розвинутими розумовими здібностями, який має знання про цілі, принципи і правила законотворчості. Тільки такий фахівець може адекватно сформувати справедливе право у нормі закону .

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: депутаты,законодавство,кандидаты,парламент,вибори,суддя
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.