Собака гавкає, а караван йде...

11 жовтня 2012, 17:11
Власник сторінки
Народний депутат України
0
674
Собака гавкає, а караван йде...

Поки мої конкуренти по округу № 212 у Дарницькому районі Києва, проводять супермітинги на свою користь, обливають брудом один - одного, я займаюся конкретними речами - допомагаю людям.

Цими днями зустрічався із мешканцями Вербицького 28-а та Драгоманова 25-а і прилеглих будинків, цікавилися, які проблеми турбують мешканців усіх цих багатоповерхівок. Незважаючи на те, що будинки тут звели відносно недавно, з'ясувалося, що проблем у мешканців більш ніж достатньо. Так, наприклад, жителів хвилюють комунальні негаразди та відсутність нормальної пішохідної доріжки до їхніх домівок. Усе заставлено МАФами, а тротуарна плитка не ремонтувалась 10-15 років. Крім цього, жителі стурбовані станом дитячих майданчиків, які здебільшого поламані. Я подякував людям, що прийшли на зустріч і пообіцяв, що в разі перемоги, їхні накази будуть вирішені в першу чергу. Бо зараз я не маю змоги, як деяким  мої конкуренти по округу, будувати дитячі майданчики. А будучі в Парламенті, я примушу місцеву владу, яка занадто загралася в політику, працювати на людей. До речі, жителі багато скаржилися не лише на роботу комунальних організацій і чиновників, але і на бездіяльність в районі депутатів Київради, які, за  словами Дарничан, за своє поточне скликання не зробили анічого для округу, а тільки розширювали свій бізнес. І побачили люди деяких з них лише зараз, коли з Київради, вони зазбиралися до Парламенту. Проте встигли скоротити в Києві районні ради, які приносили багато користі не витрачаючи при цьому ресурсів,(бо працювали на громадських засадах.) Коли мене оберуть до Верховної Ради України, першочергово порушуватиму, також питання відновлення місцевого самоврядування в Києві.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Дарница,политика,Київ,політика,Дарницкий,212,окург
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.