Розвиток спорту, пропаганда здорового способу життя

12 жовтня 2012, 12:55
Власник сторінки
0
1108

Від держави у сучасних умовах очікують створення належних умов для розвитку спортивної інфраструктури, спорту вищих досягнень, має поширюватись масовий спорт.

Від держави у сучасних умовах очікують створення належних умов для розвитку спортивної інфраструктури, спорту вищих досягнень, має поширюватись масовий спорт. Але в нинішніх умовах про це можна лише мріяти.

В усьому світі відомі прізвища братів Кличків, Андрія Шевченка, стали легендарними імена Сергія Бубки і Олега Блохіна. Та чи з’являться в Україні нові спортивні зірки, адже з кожним роком стає все менше ДЮСШ, спортивних секцій, стадіонів? Бракує самовідданих тренерів. Взагалі, перспективи здорового способу життя окремих осіб і суспільства в цілому видаються дещо примарними. Тож можна без особливого перебільшення говорити про існування соціальної проблеми, яку треба вирішувати негайно. Певні надії на відродження системи масового спорту покладалися на Євро-2012. Але ці надії поступово тонуть у мороці чиновницької байдужості і браку коштів.

 

Не треба чекати змагань європейського масштабу! Необхідно щоденно піклуватися про здорове майбутнє країни. Пам’ятати, що саме спорт дозволяє мільйонам людей щодня вдосконалювати свої рухові можливості, фізичні якості, продовжувати творче довголіття, зміцнювати здоров'я. Коли зміниться система ціннісних орієнтирів людини, зміниться на краще й стан справ у державі.

Ліберальна партія України забезпечить відродження в Україні масового розвитку фізичної культури та спорту як головного чинника пропаганди здорового способу життя. Для дітей дошкільного і шкільного віку заняття у спортивній секції стане безкоштовним. Якщо Ви підтримуєте ці ідеї, голосуйте за ЛПУ 28 жовтня 2012 року.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: лібералізм,ВИБОРИ 2012,Ліберальна Партія України,ЛПУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.