Захистити дитину

28 вересня 2012, 10:10
Власник сторінки
0
196

С кожним роком в Україні стає більше дітей, які страждають від різноманітних захворювань.

Протягом останнього десятиріччя у нашій країні лідерські позиції посідають хвороби систем дихання, травлення, ока, опорно-рухового апарату. Загрозливою є тенденція щодо росту захворювань ендокринної системи, гепатита у дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Країна загрузла під тягарем підліткового алкоголізму, наркоманії, ВІЛ/СНІДу. У всьому світі спостерігають тенденцію до погіршення стану здоров'я населення. Але ця інформація сприймається, як не варта уваги відмовка - будь-яку здравомислячу людину, батька чи матір статистика світового масштабу не втішає, коли недужає рідна дитина.

Найстрашніше, коли суспільство або конкретна родина стикається з дитячою смертю. Фахівці намагаються виправдатися, мовляв, загибель учнів в школах не варто пов'язувати з конкретними уроками, це – лише наслідок захворювань, які не виявлені на профілактичних оглядах. Але є й інша точка зору. У погіршенні стану справ варто звинувачувати недосконалу систему охорони здоров’я, байдужість міністерських чиновників, апатію можновладних структур.

… Дитячі, втім, як і дорослі хвороби можуть бути спадковими, інфекційними. Складно, а іноді й малоймовірно передбачити вірогідність травм. Але у суспільства мають бути важелі впливу, засоби протистояти небезпеці. Фахівці Ліберальної партії України мають такі важелі і при нагоді неодмінно їх використають.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Выборы,либерализм,Ліберальна Партія України,ЛПУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.