Безкоштовні медичні послуги раз на рік

13 жовтня 2012, 10:54
Власник сторінки
0
242

Здоров’я людини – здоров’я нації

Переважна більшість наших співгромадян пам’ятають часи, коли медицина була доступною для всіх і абсолютно безкоштовною. До недавнього часу ми перебували в переконанні, що вітчизняна система охорони здоров'я, принаймні, окремі її галузі, розвинені набагато краще, ніж аналогічні медичні сфери в інших країнах. Але об’єктивна реальність останніх двадцяти років вносить корективи, розвіює примарну оману: у нашій країні тривалість життя набагато менше, ніж у багатьох сусідів. Залишає бажати кращого якість медичного обслуговування. Тож треба докорінним чином змінювати систему відносин у медичній галузі, удосконалювати медичні технології. А головне, громадянам України має бути створені умови для фізичного, душевного, соціального благополуччя.

Ці та інші обставини враховані у передвиборчій програмі Ліберальної партії України. Кожний громадянин України продовж усього життя, принаймні, раз на рік має право отримати профілактично-медичні послуги - на безкоштовній основі. На увазі маються послуги швидкої медичної допомоги та комплексні медичні послуг у рамках розвитку сімейної медицини. Поступово будуть формуватимуться стандарти якості медичної допомоги, нація ставатиме здоровішою.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ВИБОРИ 2012,Ліберальна Партія України,ЛПУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.