"Масажисти Азарова"

13 жовтня 2012, 14:55
Власник сторінки
Політик. Депутат Броварської районної Ради. Голова депутатської групи "Антикорупційний контроль громади" .Член політичної
0
2470

У м. Бровари, округ №97, продовжується використання адміністративного ресурсу «МАСАЖИСТОМ АЗАРОВА». У той час, коли він закінчив стадію роздачі пайків, почалася нова хвиля ТРОЛЕЙБУСНИХ обіцянок.

   Люди подякують, що для того, щоб обдурити виборців він, навіть, може пустити автобуси, які будуть схожі на тролейбуси. І головне, що пан «МАСАЖИСТ», обіцяє вже сьогодні так жданий тролейбус.

   Водночас інший замаскований Регіонал - Дмитро Ратников (в Київській обласній раді, входив до фракції Партії Регіонів, але під вибори з фракції вийшов, бо не популярно), якого підтримує інший клан Партії Регіонів, обіцяє запуск тролейбусу через три роки. Вочевидь ясно, що Дмитро Ратніков буде на наступних парламентських виборах наступним «ЛЮДИНОЮ – ТРОЛЕЙБУСОМ». Про причетність Дмитра до ПР свідчить той факт, що в Баришівському районі зустрічі з виборцями для нього готує Голова Районної Ради Баришівського району Христюк. Окрім того, пряме свідчення того, що Дмитро Ратніков є замасковано людиною клану Партії Регіонів є те, що десятки Біл-бордів останнього, спокійно встановлені по всьому округу і ніхто їх не обдирає та не псує, а навпаки їх з’являється більше і більше. Він взагалі не піклується про дільничи виборчі комісії, мабуть знає, що використає комісії Партії Регіонів. Але за останній Місяць всі зрозуміли ХТО є Хто. Нажаль Дмитро зараз на зустрічах з виборцями постійно каже, що він нібито від опозиції від Ю. Тимошеко, чим просто збиває людей з пантелику. Але з’ясувати від кого він, просто, перевірити його посвідчення про реєстрацію в кандидати. І там буде вказано, що він звичайний самовисуванець.

   Будьте обережними по округу №97 йде багато «ПЕРЕВЕРНІВ». І всі намагаються казати, що йдуть від опозиції.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Бровари,Олег Кищук,масажист,Дмитро Ратников,округ №97
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.