Азаровщина на Броварщині

25 вересня 2012, 13:15
Власник сторінки
Політик. Депутат Броварської районної Ради. Голова депутатської групи "Антикорупційний контроль громади" .Член політичної
0
20355
Азаровщина на Броварщині

Кількість випадків коли влада завдяки правоохоронним органам намагається зупинити опозицію, вражає.

І ці випадки ростуть з кожним днем. Я, як єдиний кандидат у народні депутати України від об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» у 97 окрузі, став одним із багатьох на кому влада відпрацьовує ці кримінальні механізми.

Я Більше, ніж упевнений, що все відбулося за злочинним наказом мера Броварів Ігоря Сапожка, який є маріонеткою МАСАЖИСТА АЗАРОВА. На прес-конференції в InterFax за моєї участі прозвучали конкретні заяви, про те, як Сапожко та керівництво міліції «кришує» незаконний гральний бізнес у місті. Очевидно, його це дістало за живе, тому що є цілковитою правдою. Кожен мешканець міста знає про це, але побоюється казати у голос. Я розповів про це, і ось яка реакція.

Помста мера-ТУШКИ почалася з того, що у центрі м. Бровари Київської області, правоохоронці сіломіць знесли агітаційний намет ВО «БАТЬКІВШИНА». Ця подія сталася серед білого дня коли, на очах у багатьох тисяч людей, більш десяти людей в міліцейській формі і в формі «Беркут» зруйнували агітаційний намет та залякали активістів ВО «БАТЬКІВШИНА». Коли озброєнні беркутовці руйнували намет, дуже сильно дісталося звичайним пристарілим мешканцям, які агітували за опозицію. Навіть мене самого декілька раз сильно вдарили. Першого разу мене вдарили та штовхнули, що я не втримався на ногах та впав, при падінні вдарився головою. Увечері довелося поїхати до лікарні з легким струсом голови. У цей час, мою довірену особу Сергія Бойка, котрий був поряд зі мною і намагався мене врятувати, заламали руки, кинули у автозак та відвезли до райвідділку. Одразу заарештували і керівника штабу об’єднаної опозиції у окрузі №97 Володимира Опалька. 

Перше застосування правоохоронців до знищення опозиціонерів. Раніше вони залучали «невідомі особи», спортсменів інших молодякив. І тільки за кілька останніх днів в мене вже було вкрадено понад 25 банерів. Крім того, коли це відбувалося вони погрожували агітаторам фізичною розправою, показуючи великі ножі. А після цього, різали ножами агітаційні стійки. Звісно, я звертався в міліцію з заявами про злочини, однак ніякої реакції зі сторони правоохоронців не було. Заяви, певно, що поклали до полиці, куди складають усі заяви від опозиціонерів, та забули.

Гадаю, що МАСАЖИСТУ-СМОТРЯЩЕМУ та МЕРУ,  дуже сподобалось, як за його вказівками крадуть та винищують мої стійки та агітацію, тому наступна крадіжка була більш технічно - підготовлена. 13 вересня невідомі в черговий раз викрали агітаційні стійки! Відкрито, нахабно, та не побоюючись нікого! Семеро молодиків спортивної зовнішності налетіли на стійки. Нахабно їх вирвали і погрузили у вантажівку. Автомобіль зі стійками поїхав в одному напрямку, а самі молодики сіли в легковий автомобіль і зникли в іншому. Я звісно одразу звернувся до правоохоронців з заявою про злочин.

Ці систематичні дії, свідчать про те, що влада в особі мера Ігоря Сапожка і його прихвостінв оголосила опозиції війну без правил. В тому числі й мені, як кандидату. Є лише одне пояснення - ми відкрито і публічно заявили про те, що мер «кришує» гральний бізнес і навели конкретні факти цього. І це такий собі показовий відповідний крок від нього.

А ввечері, тіж самі спортсмени, знову крадуть. Це зуміли відсняти наші активісти на відеокамеру.

 Звісно, що і з приводу цього я звернувся до райвідділку, додавши це відео. Але…. знову жодних дій.

Дуже вдячний працівникам мого штабу, тому що завдяки їхнім діям було знайдено ті самі автівки. Вони дуже швидко зорієнтувались, та одразу зателефонували мені, і почали слідкували куди вони їдуть. Я вирушив їм на допомогу.

Приїхавши на вул. Гальбича буд.27, я дійсно побачив ту саму автівку «Газель» АР0064НА, поряд неї стояли якийсь спортсмени. Вийшовши з машини я підійшов і тільки-но хотів спитати де мої стійки, та хто вони такі,  але не встиг. Дивно, як швидко вони мене впізнали, мабуть на стійки довго дивились, бо вся хата ними заставлена! Вони посміхаючись, почали лаятись, казати всілякі бруднощі, і на при кінці хтось з них підмітив «нам все одне нічого не буде, бо ми з владою, вона дала нам зеленку»!!!!

Я зрозумів, що розмови і здоровий глузд  вони не зрозуміють. Заблокувавши їм шлях для відступу своєю автівкою, я одразу зателефонував 102. Повідомивши чергового, що я знайшов машину яка викрала в мене агітаційні стійки, я почав чекати, вислуховуючи образи спортсменів. Дивно, але наряд за моїм викликом приїхав достатньо швидко. Я дав пояснення, машину сфотографували, склали протокол. З будинку, біля котрого стояла «Газель», міліціонери запросили дати пояснення  хазяїна, та опитали і його.

Увесь цей час, водій-злодій, поводив себе дуже нахабно та робив вигляд що красти, це взагалі нормально. Коли їхала машина він комусь телефонував. Мабуть, ті самі владні люди, котрі замовили ці крадіжки, переказали йому, що боятися нічого. Після цього він почав поводитись ще нахабніше.

І які дії міліції? НІЯКИХ дій, навіть незважаючи на те, що до заяви я додав і відео. На відео було бачно як саме у цю автівку, саме ці молодяки вкидають стійки тобто крадуть чуже майно! Після опитування, складання протоколу та іншої паперової роботи, міліція не зробила нічого! Питання чому? А відповідь досі очевидна! М. Бровари, як окремий острів в ОКЕАНІ. Міліція, прокуратура, мерія та судді тут працюють не на людей, а на себе та СМОТРЯЩОГО МАСАЖИСТА.

Їх навіть не лякає розголос, та той факт, що фото і відео цієї машини вже подивилися в інтернеті тисячі людей. Тож, щоб заподіяти подальшому поширенню криміналу, вихід один, обрати іншу владу! А нахабних злодіїв «при владі» засадити довічно чи стратити! Я сподіваюсь, що після публікації міліція, все ж таки притягне цих крадіїв до відповідальності, чи генеральна прокуратура притягне начальника міліції до відповідальності. І жодного кроку до розкриття злочину! Жодної дія на підтримку опозиції. Лише хибні та нібито «доброзичливі» посмішки, коли бачать мене, а в спину мабуть мріють вдарити.

А пояснення посмішок просте, правоохоронці та мерія сама краде стійки, називаючи це вилученням! Так 20.09.12 той самий зам начальника міліції Хартонович засвітився при зникненні стійок у тому ж місті, ще і напав на народного депутата.

Після нападу, схаменувшись, що скоїв злочин імітував болі у животі та сидів у лікарні під охороною Беркуту, бо дуже боявся що народ по нього прийде і спитає «ДЕ ВКРАДЕНЕ».     21.09.12 той самий перевертень, вже у цивільному, знов був помічений при крадіжки агітаційних стійок, на тому ж самому місті. І пузо вже не боліло. І, коли журналіст спробував спитати його документи і що він тут робить, той нічого не показав. Звісно я написав заяву про злочин. Однак, перевертень ще на свободі і планує свої злочини проти жителів міста далі.

Все це події не одного дня, а вже на протязі декількох тижнів. І гадаю що це, тільки початок. Таким чином влада намагається знищити моїх агітаторів, агітаційну продукцію, матеріали, та віру моїх виборців. Друзі! Треба сподіватися, треба вірити, і ми зможемо знищити цю безкарність!

А ще є і розуміння того, що АЗАРОВУ не подобається, коли він бачить фейс, когось окрім свого МАСАЖИСТА. Тому і наказує своїм ОПРІЧНИКАМ робити злочини.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Азаров,Бровари,Олег Кищук,АЗАРОВЩИНА
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.