Апологетам “держави платників податків”

15 жовтня 2012, 07:35
Власник сторінки
Полковник запасу
0
270

хто є відповідальним громадянином

Сплата податків не надає права приймати рішення у державі або громаді.  

Тому, що податки не є твоєю участю у житті суспільства. Податки в справедливому вільному суспільстві є лише твоєю платнею за послуги суспільства, котрими ти користуєшся, податки у несправедливому невільному суспільстві є лише даниною, котру ти сплачуєш можновладцям за право існувати. 

У справедливому вільному суспільстві право приймати рішення у державі і громаді має лише той, хто служить суспільству своєю відданою безкорисною працею, хто ставить інтереси суспільства вище за власні.

У справедливому вільному суспільстві є особистим вибором кожного чи піклуватися винятково про власне особисте, чи брати активну участь у житті суспільства. Але якщо ти прийняв рішення жити лише для себе, то й живи для себе і рішення приймай лише для себе. Ти не будеш ні виборцем, ні управлінцем в органах державної влади і місцевого самоврядування.


Моя сторінка в мережі: http://stecenko.kiev.ua/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: суспільство,громада,держава,податки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.