Українець і Україна

18 жовтня 2012, 10:19
Власник сторінки
0
175

Нас 50 мільйонів?????

Станом на 1 січня 2012 року чисельність населення України  становила 45 млн. 634 тис. мешканців. З початку року населення нашої країни скоротилось на 144,9 тис. осіб. Таку статистику наводить Вікіпедія. А чи давно з усіх телеекранів лунало: «Нас 50 мільйонів!»

Що ж відбувається у нашій країні? Чому її населення стрімко зменшується? Чому більш ніж 50 відсотків чоловіків в Україні не переступають рубіж 45 років? Чому так багато громадян нашої країни нині працюють за кордоном, а найкраща молодь від’їжджає за межі України не вбачаючи вдома перспектив для власного життя і розвитку?

Так, сьогодні можна згадати багату історію нашої країни та її видатних діячів від Івана Мазепи та Богдана Хмельницького до Тараса Шевченка, від Михайла Грушевського до нашого видатного футболіста Андрія Шевченка. Безумовно, нашій країні є чим та ким пишатися. Та вона не може нині похвалитися високим рівнем життя своїх громадян та розвитку суспільства в цілому. Цей рівень надто низький і не може забезпечити елементарно необхідних людських потреб – нормального харчування, медичного обслуговування, захисту гарантованих законом прав людини. Ліберальна партія України вважає, що пора покласти край винищенню українського народу та деградації українського суспільства. Україна може і повинна стати сильною та багатою державою. Щоб кожний громадянин по справжньому пишався своєю країною,  і тим, що він Українець.

Ліберальна партія України 20 років стоїть на захисті додержання усіма гілками влади конституційних прав і свобод громадян України. Ліберальна партія України визнає, що держава для людини, а не людина для обслуговування державних службовців та олігархічних кланів. Якщо ви поділяєте цю думку, голосуйте за Ліберальну партію України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: лібералізм,вибори -2012,Ліберальна Партія України,ЛПУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.