Хто вилікує хвороби дорослих?

20 жовтня 2012, 10:36
Власник сторінки
0
197

За офіційними даними в Україні півтори мільйоні наркоманів. Диспансерним обліком зафіксовано не менше 700 тисяч алкоголіків (цей показник впевнено можна примножувати на п’ять).

Держава потерпає від епідемій туберкульозу, гепатиту, венеричних хвороб. Країна буквально вимирає від онкологічної та серцево-судинної патології. Лише сім відсотків школярів вважаються умовно здоровими. Яке майбутнє може очікувати таку націю?

Вже сьогодні пересічний українець проживає життя на десять, а то й п’ятнадцять років менше свого ровесника із заможної Європи. А показник життя повноцінного, здорового – ще менше. Чи не з кожним днем поглиблюються медичні соціально-економічні проблеми в Україні. Існування в умовах суспільної кризи вкрай негативно впливає на демографічну ситуацію в країні. Майже відсутній природний приріст населення, українська нація невловимо старіє.

На традиційні питання «Хто винен?» і «Що робити?» відповідь має бути недвозначною: влада, яка виявляється недієздатною, має піти. У парламент силою волевиявлення виборця має прийти сила, що здатна змінити стан справ докорінним чином. І ця сила має ім’я Ліберальної партії України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: лібералізм,вибори -2012,Ліберальна Партія України,ЛПУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.