На виборах президента у 2010 проголосувало 10 млн "мертвих душ" !!!

23 жовтня 2012, 00:16
Власник сторінки
Юрист, автор радикальної програми реформ і нової Конституції України.
0
932
На виборах президента у 2010 проголосувало 10 млн  мертвих  душ  !!!

Звідкіля 36 млн виборців в Україні у 2012 році - майже така сама кількість, яка була у 1991 році - 37, 5 млн ?

 На виборах президента нарахували 25 493 529 голосів ! Стільки виборців у 2010 році не було. 
У 1991 нас було більше 52 млн - виборців було більше 37 млн. У 2001 році нас було приблизно 45 млн - навіть ці цифри є завищеними, бо рахували приписаних, а не фактично присутніх в Україні. Після цього перепис не роблять - інакше буде видно явний доказ геноциду українців. Скільки народу зараз фактично проживає в Україні - не в інтересах влади повідомити правду. Але ми можемо порахувати приблизно. 

За 20 років Україна втратила 14 млн населення тільки за рахунок вимирання, враховуючи середні темпи   700 тисяч в рік. За цей же період темпи приросту - народження населення України у три - чотири рази менші   http://ura-inform.com/uk/society/2012/04/11/tempy-smertnosti-v-ukraine-bolee-700-tysjach-v-god.  Відніміть ще мінімум 7 млн чоловік у Європі та ще біля 3 млн по всьому світу (Росія, Америка, Австралія - навіть ОАЕ і Корея), які емігрували - виїхали з України в пошуках роботи. 

36 млн людей у списках виборців - це цинічний обман. У 2010 році в Україні проживало приблизно 28 млн людей ! Кількість тих - зареєстрованих в посольствах, які ідуть на вибори за кордоном - мізерна. Молоді до 18 років не менше 7 млн. Врахувавши цю демографічну катастрофу, маємо такий результат: реально обирати президента у 2010 році могли не більше 21 млн людей з числа присутніх в Україні.  

То звідкіля взяли цифру аж 25,5 млн голосів ? І це при тому, що не більше 50 % людей іде на вибори ? .... Для порівняння: у Канаді, де проживає більше 34 млн людей і явка вища, на останні вибори прийшло менше половини всього населення - це 14,5 млн чоловік. Це яскравий доказ того, що фальсифікації в Україні не становлять 8 -10 %, а  мають  масовий характер ! Якщо в Україні голосувало 25,5 млн виборців, то її населення мало би налічувати приблизно: (25млн Х 2) + 15млн (молодь до 18 р) = 65 млн ! 

Як не рахуй - на виборах Президента України більше 10 млн сфальсифікованих голосів  - це голоси мертвих душ !  Значить це були змагання у шахрайстві ... а переміг як завжди досвід Януковича. Те ж саме відбувається в останні часи і на виборах депутатів Верховної Ради. Виборці не усвідомлюють, як цинічно ними маніпулюють - вкидають пачками бюлетені за провладних кандидатів та псують бюлетені за неугодних владі, або через суд визнають недійсними результати голосування на деяких дільницях. Детальніше про юридичні докази виборчих махінацій можна прочитати у моїй публікації тут: http://blogs.korrespondent.net/users/blog/azsbut/a80012
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
В Україні споживають 12 л алкоголю на душу населення щороку. За даними Всесвітньої Організації Здоров’я, якщо річне споживання перевищує 8 л на особу, то це вже свідчить про повну деградацію суспільства, бо так пити - по 2-3 літрів в місяць (якщо відняти кількість тих, хто не вживає алкоголь )  можуть тільки ідіоти.  Ясно, що з такими демократію не побудуєш і вибори з такими не мають сенсу.
------------------------------------------------------------------------------------------------------ 
"В Украине только от автомобильных аварий в сутки погибает 12 человек (4 380 в рік) и около сотни получают серьезные травмы." Від цих травм мінімум 10% помирає пізніше а половина - це інваліди на все життя. Реально від аварій помирає більше 8 тисяч в рік - ВІСІМ ТИСЯЧ !. Ця цифра поступово з року в рік зменшується, бо кількість населення України катастрофічно зменшується. Це найвищий відсоток смертності від аварій у Європі.  http://ura-inform.com/ru/neformat/2011/11/30/dtprate56
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Янукович,фальсифікації,дострокові вибори до Вінницької обласної ради по Л,вибори президента,виборче шахрайство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.