Білоцерківські опозиційні кандидати проти брудних виборів

23 жовтня 2012, 21:54
Власник сторінки
журналіст, волонтер, видавець, голова Білоцерківської "Просвіти"
0
336
Білоцерківські опозиційні кандидати проти брудних виборів

У місті Добра пройшов об'єднавчий мітинг "За чесні вибори"

Напередодні виборів Білу Церкву захлеснула хвиля агітаційного бруду. Влада будь-якими методами намагається ввести виборців у оману, не гребуючи при цьому підкупом, «чорними» політтехнологіями та відвертою брехнею. На фоні такого «бєзпрєдєла» три кандидати у народні депутати по 90-му виборчому округу, а саме Людмила Дригало, Роман Зозуля, Олександр Марченко ініціювали проведення мітингу «За чесні вибори». На нього запросили міського очільника Василя Савчука та голову ОВК Валентину Підгайну, до яких накопичилося дуже багато питань щодо чистоти і прозорості виборчого процесу. Як варто було сподіватися, останні не прийшли.

Доволі дивно було бачити на одній сцені трьох кандидатів від різних політичних сил. Але вони знайшли у собі мужність і змогли домовитися між собою про чесну передвиборчу боротьбу, про що й говорили декільком тисячам людей, які зібрались на одній із центральних площ Білої Церкви.

«Ми йдемо різними шляхами, - сказала Людмила Дригало, - але усі троє хочемо, щоб вибори пройшли чесно. 28 жовтня – день, коли ми маємо зробити свій вибір, який вплине не тільки на наше місто, але й на всю країну. Я просила б з повною відповідальністю підійти до свого вибору, кожен ваш голос має велике значення. У нас є шанс здобути краще життя!»

Їй вторив і Роман Зозуля: «У мене багато є енергії і сили, щоб захистити наше волевиявлення. Раніше ми були країною виробників, а зараз перетворилися на споживачів, на країну-базар. Я ходжу у школи, дитячі садочки і не розумію, чому ми живемо жебраками? А тому, що гроші, які вам дають у соціальних центрах, вкрадені у вас же!»

Потім слово взяв Олександр Марченко: «Лише повна зміна влади Януковича в результаті виборів, відміна податкового кодексу та пенсійної реформи здатні змінити життя українців на краще. Але це неможливо зробити в умовах застосування брудних виборчих технологій!»

Роман Григоришин переконував присутніх прийти на виборчі дільниці і ні в якому разі не продавати свій голос. «Насамперед відповідальною має бути молодь, адже нам жити у цій країні!» - закінчив виступ кандидат.

Від громадськості слово взяв Костянтин Климчук: «Двадцять один рік нашу країну кидає по бурхливому політичному морі, а все тому, що ми не можемо обрати вірний курс. Двадцять один рік тому назад на цій же площі люди раділи незалежності, а зараз ми маємо її захистити через чесні вибори. Я не хочу, щоб мій маленький син задавав питання, чому так паскудно живе величезна країна у центрі Європи, і я нічого не зумів зробити для його щастя…».

Учасники мітингу порвали символічні "100 грн", які роздають в соціальному центрі Віталія Чудновського, і прийняли резолюцію.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: вибори,Біла Церква
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.