Захист життя і здоров'я кожної людини

25 жовтня 2012, 19:58
Власник сторінки
0
337

Життя кожному з нас дається як подарунок. Здавалось би, живи собі та радуйся, насолоджуйся кожним днем.

Але це просто, коли молодий та здоровий, коли твоєму життю нічого не загрожує і ти до того ж знаєш, чого прагнеш сьогодні і у майбутньому.  А ще – коли ти знаєш власні права. Бо чимало людей нині потерпає не тільки від неналежного ставлення до них з боку провінціальних чи столичних  посадовців, зухвалих міліціонерів, нечемних водіїв чи недбалих лікарів, але й тому що просто не можуть відстояти власні права, адже… не знають  про існування цих прав! Не читали Конституцію, не вивчали інші хороші закони, які у нас є, але не працюють. А навіть коли знають, то соромляться заявити у весь голос про те, що їм належить, вважають  неможливим відстояти свої інтереси у суді…

Насправді, людині іноді лише достатньо тільки сказати, що вона знає свої права  і має намір добиватися свого.  І все! Уявіть собі, що кожна людина в Україні, почала відстоювати свої права, якщо на них зазіхають. Через деякий час ми всі жили б у правовій державі. Не треба терпіти свавілля чиновників, вибачати помилки лікарів, вважати марним добиватися свого всіма законними способами.

Отже кожному з нас треба пам’ятати, що до наших невід’ємних  особистих прав належать: право на життя, здоров’я, безпечне довкілля, свободу і особисту недоторканність. І головним, фундаментальним є право на життя, яке проголошено й забезпечується на міжнародному рівні. Обов’язок держави – захищати права людини, забезпечуючи їй безпечне життєве середовище.  В цьому переконані в Ліберальній партії України.

Ліберальна партія України запровадить дієвий механізм контролю на території України за якістю питної води, продуктів харчування, решти предметів побуту, при використанні яких здоров’ю людини може  бути нанесено шкоди, та виступить з ініціативою підняття штрафних санкцій та спрощення системи виплат компенсацій людині, якій було завдано реальних збитків. Якщо ви поділяєте цю думку, голосуйте за Ліберальну партію України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: лібералізм,вибори -2012,Ліберальна Партія України,ЛПУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.