Campus 3.0-час підбивати підсумки

27 жовтня 2012, 10:12
Власник сторінки
Журналист
0
248

Останній день на роздуми,перш ніж вибрати майбутне для України

В Україні день "тиші".День,коли люди мають можливість спокійно,без втручання різних агітаційних реклам, осмислити свій майбутній вибір,зроблений вже завтра.Завдяки проекту телеканала TVI Campus 3.0 наші громадяни дуже багато чого почули від політиків,змогли поставити своє питання,на будь-яку турбуючу їх проблему, ознайомились з програмою політиків і зробили,звичайно ж,свої підсумки.
У телепроекті приймали участь і звичайні студенти,що допомогло проекту стати популярним і серед молоді також.Проект,за недовгий час існування своїх політичних дебатів,активно розширяв коло своїх глядачів,які з кожним ефіром ставали все більш свідомими і освіченими.Протягом цього короткого часу,люди сформували свою думку про кожного з політиків,взважили усі плюси і мінуси їх діяльності і,звичайно,вже вирішили за кого вони віддадуть свій голос на цих виборах у неділю.
Отже,можна підводити підсумки діяльності освітного проекту Campus 3.0.Громадяни досвічені,"розбуджені" та політично  свідомі.В нас тепер є усі шанси сподіватись на правильно зроблений завтра вибір і світле майбутне.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.