Закритий Майдан

27 жовтня 2012, 22:22
Власник сторінки
Журналіст
0
329
Закритий Майдан

Сьогодні, 28 жовтня 2012 року, в Україні проходитимуть вибори у Верховну Раду України.

Сьогодні, 28 жовтня 2012 року, в Україні проходитимуть вибори у Верховну Раду України. З моменту відкриття виборчих дільниць до оголошення результатів уся країна перебуватиме у напрузі, хоч і деяким українцям доля країни, як то кажуть, "по барабану". Закликаю весь український народ сьогодні прийти на вибори и та проголосувати, адже, як би там не казали, кожен голос має свою вагу! 
Учора ввечері, 27 жовтня, надійшла інформація про те, що Окружний адміністративний суд Києва виніс рішення про заборону проведення будь-яких масових заходів, крім державних, у центральній частині міста до 12 листопада включно.
Як ми вже знаємо, в ніч з 26 на 27 жовтня неподалік від центру Києва пройшлася колона військової техніки. Це можна розцінювати по-різному, але офіційно повідомлялося, що сьогодні Президент України Віктор Янукович візьме участь у церемонії з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників, яка пройде в Києві на Площі Слави.

Про це повідомляла прес-служба Президента. Пізніше у прес-службі МВС заявили, що бойові машини не мають ніякого відношення до виборів - 28 жовтня вони візьмуть участь в урочистих заходах з нагоди річниці визволення України від фашистських загарбників.

Нагадаю, що до цього моменту головний Майдан країни був зайнятий, протягом довгого часу, декораціями відомого танцювального шоу "Майдан`s". 

Як би то не було, проте це дуже класний хід, щоб не допустити подій, датованих 2004 роком.

Віддайте сьогодні свій голос за гідну партію і людину, не будьте байдужими. Тільки ми, народ України, можемо змінити НАШУ країну на краще. Нам надана така можливість, давайте нею скористуємося!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Парламентские выборы,Київ,Україна,вибори,парламентські вибори,ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.