Campus 3.0 -розбуди країну!

28 жовтня 2012, 01:55
Власник сторінки
Журналіст-початківець.
0
256
Campus 3.0 -розбуди країну!

В переддень виборів все більшої популярності набирають політичні шоу, але Campus 3.0- відмінно новий формат, відкритий для кожного зацікавленого громадянина.

Чи задумувались ви колись, чим займається сучасна молодь?  Чи бачили гори  пляшок  з-під пива  та  повну попільницю окурків після шумної компанії? Чи усвідомлювали ви , що це-майбутній, а можливо, вже теперішній електорат? Як жити в країні, де майбутнє – в руках молоді, в чиїх інтересах лише посидіти в соціальних мережах? 

Campus 3.0 ламає цей стереотип, показуючи, що  студентська спільнота може і хоче  творити майбутнє країни, хоче розбудити громадян, відкрити їм очі на те, хто з політиків тримає пальму першості в політичних перегонах, хто має козирі в рукавах, а хто відверто пасе задніх. Це ніяк не майстерна режисерська постановка виступу з заготовленими наперед промовами та скандальними інтригами, які так популярні в переддень виборів. Тут все як на долоні: політик сам на сам зі студентством, влада з потенційним виборцем.  І коли ти бачиш, як великі непорушні мужі починають нервово потирати долоні чи чухати потилицю, підвищувати голос у відповідях на гострі питання ведучих чи просто розгублено вистрілювати заготовками, ти розумієш, що в твоїх силах змінити щось в цій країні на краще, адже біля керма країни такі самі люди, як і ти.

Campus 3.0 відкриває очі на істинну суть політики, відповідає на всі турбуючи питання молоді за всієї України.

Campus 3.0 не є піар-проектом, а є важливим соціальним рішенням на шляху до розширення політичного кругозору громадян.

Campus 3.0 згруповує активну молодь України, яка готова до змін.

Campus 3.0 має на меті розбудити країну, підштовхнути громадян на свідомий вибір.

Після серії випусків Campus 3.0 багато моїх друзів, що були далекі від політики, всерйоз задумались над питанням вибору та реальним станом речей в нашій країні. Думаю, програма стоїть на правильному шляху, і завдяки талановитим, творчим  і активним студентам Інституту журналістики зможе пройти його до кінця і досягти врешті своєї мети-забезпечити країну мислячими, вирішуючи ми та діючими свідомими громадянами.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.