Аспекти

30 жовтня 2012, 12:38
Власник сторінки
0
229

Вибори ВРУ 2012


Автор: Олександр Василенко
Українець Злий
21 ч. назад
Друзі! Я мізантроп.. Я зневажаю ту частину людей(бидла),що не прийшли на дільниці.. Вчора я спостерігав таку картину весь день-старі,сліпі,маже неходячі ПРИПОВЗЛИ на дільниці..Де ,блядь ,заховалися йопані фанати футболу ,пива і зрєліщ? Ті ,що вважають себе розумними ,продвинутими.... Явка по моєму місту-40-50%.Я зневажаю людей ,яким пофік доля своя і своїх дітей.Але ж ,до чого тут мої діти ,моя доля,що мусять жити в гівні ,в колонії,майже в рабстві? Коли ви вже передохнете ,раби совкові...
---------------
Поки що мені не хочеться зачіпати тему зиску ось таких погоничів людей до стійла.
Їх оосновне завдання загітувати прийти людей до брами, де написано:'
-Ти добровільно йдеш на п'ять років у ярмо!
В основному на роль погоничів підбирають усілякого роду журналюжок- шлюшок, які аж з піною біля рота відстоюють "свого" кандидата.
Та після так званих виборів, або прогону, коли і особиста недолугість погоничів вилазить назовні, щоб зберегти свою фізію,вони стають в позу ображених. Деякі, як ось цей пан(Українець Злий), вдягають навіть тогу мізантропії на себе(!)
Але до чого тут мізантропія, якщо своєю риторикою вони змогли вплинути лише на людей з різними вадами, страдаючих старечим маразмом, недалеких в розумінні запропонованих програм в силу зайнятості ?
Мізантропи( в хорошому розумінні) - це саме ті, хто не піддався на розводняк!
У'явіть собі, що я приходжу до будь-кого із списку за'явлених у кандидати благодійників і пропоную зробити його міліардером. Логічним буде питання:
- Як?
Відповідаю:
- А ти віддай мені своє майно( в нашому випадку голос), а потім сиди і дивись, як я буду усим тим маніпулювати(голосом у ВР).
Звичайно, п'ять рочків мине, але то вже інша історія. Наприклад, з конвертами, де йдеться про "папередніков". Можна ще сказати:-Вибачай, так вийшло...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.