МЕРКЕЛЬ, ПУТИН И ЯНУКОВИЧ - ТРИУМВИРАТ ЛИЦЕМЕРИЯ

31 жовтня 2012, 11:55
Власник сторінки
эксперт Институт Национальных Интересов
0
355

Німецька газета: Європа має припинити поводитись з Януковичем, як з джентльменом

ЄС повинен протидіяти згортанню демократії в Україні, але зробити це так, щоб не зашкодити народу.

Про це пише у своєму матеріалі про Україну для Frankfurter Allgemeine Zeitung німецький журналіст Конрад Шуллєр.

Зокрема, на його думку, Європейська Рада могла б запровадити заборону на в’їзд проти голови СБУ та генерального прокурора, "які брали участь у показових процесах".

"Але перш за все, європейські політики, особливо із Польщі, повинні припинити поводитись із Януковичем, як із джентльменом, та бігати з ним по червоним доріжкам", - вважає журналіст.

На його думку, аргумент про те, що "Януковича необхідно прийняти в обійми, хай навіть і з зажатим носом, щоб не підштовхнути його в руки Росії, є не лише аморальним, але й хибним".

"Олігархи цієї країни знають абсолютно точно, що їхня гра скінчиться, якщо вони залишаться у полі тяжіння Москви самі, без підтримки Європи. Україна б стала сателітом імперії, а її президент – дрібним князьком. Ні Янукович, ні його мільярдери цього не хочуть", - йдеться у статті.

"Якщо цей президент діятиме так і надалі, його корумповані клани дуже швидко економічно й морально зруйнують цю нестійку державу. Його друзі і родичі ховатимуть свої гроші на Британських Віргінських островах, і коли нарешті країна через злидні опиниться в повному сум’ятті, його останнім козирем стане остаточна передача газової мережі і військово-морських баз колишній державі-господарю. Але тоді друзі і родичі вже давно будуть в Монако", - додає автор.

Українська правда

Меня трудно заподозрить в симпатиях к президенту Януковичу - он рафинированный феодал. Но справедливости ради надо сказать, что Путин в  деле  авторитаризма - это Янукович в кубе. А с демократией в путинской России гораздо хуже, чем в Украине. Однако, у официальной Германии с официальной Россией сплошная любовь.У демократа Меркель с феодалом Путиным чуть ли не личная дружба! Кто и когда слышал от Меркель критику в адрес Путина?! Поэтому, уважаемые господа демократы из дружественной Германии, может быть пора прекращать  заниматься  банальным блядством. Может быть пора вам сказать что вы думаете о политке Кремля и лично Путине в адекватной тональности! Или боитесь, что повыпадаете из доли в бизнесе "Газпрома" на территории Евросоюза?!

Всё, о чём пишет немецкий журналист нам в Украине давно и хорошо известно. Пусть обращается подскажем то, о чём он даже не догадывается. Для Германии будет сенсационный материал.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.