В чужому оці соринку бачать, а в своєму ліс не помічають.

31 жовтня 2012, 20:50
Власник сторінки
хакер, каратель
0
861
В чужому оці соринку бачать, а в своєму ліс не помічають.

Переляк українофобів після виборів.

Будь ласка, уважно подивітся це відео!

Це Україна, 2008 рік, Одеса. Як ви думаєте хтось поніс за це відповідальність?!

Ви можете собі уявити, щоб в Новосибірську захотіли встановити памятник Чингісхану, росіяни вийшли протестувати. І тут на мирно протестуючих росіян нападають люди з прапорами сучасної Монголії і з символікою імперії Чингизидів. І все це під носом у поліції!

Можливо? Ні?

А в Україні можливо, можливо щоб серед білого дня мирно мітингуючих українців жорстоко побили люди з іноземною символікою. І НЕ ПОНЕСЛИ ЖОДНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ! (поки що)

І тепер організатор цього дійства став депутатом України і будьте впевнені від буде працювати разом з ПР, адже для ПР такі люди є найкращими друзями і найвідданішими соратниками.

Ось передвиборчий плакат цієї наволочі. Відверта агітація за входження під владу Москви. В якій країні це взагалі можливо?

Хто ті люди які за нього проголусували? 25% невже в окремих районах Одеси стільки україноненависників? Як взагалі можна назвати те бидло яке проголосувало за маркова?

І це доречі не єдиний випадок, Україна на сьогодні просто кишить подібними українофобами. Їх достатньо і в Луганську і в Криму, вони відверто ненавидять Україну.

Але чомусь деяких осіб це зовсім не хвилює. Не хвилює памятник Сталіну, не хвилює урка-президент, не хвилює що в парламенті сидять комуністи, на руках яких кров мільйонів українців. Проте дуже сильно лякає Свобода, мовляв фашисти, нацисти, слуги Сатани...

Дивлячись на частоту антисвободівських заяв і публікацій стає очевидно що Свободу дуже бояться. Бояться бо Свободу не купити. Мабуть тому і почали таку активну інформаційну війну. Адже не очікували що націоналісти здобудуть такий високий результат.

Тож єдине що я скажу всім цим українофобам: БІЙТЕСЯ! Правильно що боїтеся, розумієте що Свобода покладе кінець зазіханням російського світу на Україну, тож доведется вчити мову і жити в Україні до самої смерті. Розплата настане і вона вже не за горами. Російський світ відступає, а за злочини проти України доведется відповідати!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: свобода,Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.