Країно, підйом!

31 жовтня 2012, 21:13
Власник сторінки
Студентка Інституту журналістики КНУ імені Т. Шевченка
0
255
Країно, підйом!

"Кампус 3.0" - амбітний молодий проект, що ставить за мету розбудити країну та об`єднати академічну українську спільноту.

Традиційно  перед виборами інформаційний простір країни електризується. Який канал не увімкнеш, яку газету не купиш, усюди бачиш політику. Але цього року до звичного коктейлю політичних програм додався ще один інгрідієнт - политичні дебати проекту "Кампус 3.0".

Рушійною силою цього проекту є академічна спільнота - студенти, аспіранти та викладачі. Керівники проекту формулюють свою мету так:
- Створити дискусійний майданчик для роботи над нашими вимогами до влади
- Створити можливості для діалогу із політиками, аби донести їм наші вимоги
- Вести активну боротьба за “пробудження країни” – свідомої та відповідальної політичної активності наших співвітчизників.

Майже два місяці проект присвятив дебатам із політиками. Це були як лідери основних політичних сил, так і кандидати-мажоритарники. Головна особливість цих дебатів - не узгоджені заздалегідь запитання. Будь-хто міг поставити будь-яке питання через Фейсбук, Твіттер або пряме включення по Скайпу. Завдяки цьому в публіки не було часу сумувати - питання ставилися не просто гострі, а, як це було у випадку з Володимиром Петранюком, відверто провокаційні.

Величезний плюс цього проекту - його орієнтованість саме на молодь, людей, які чи не вперше голосували 28 жовтня. Він дозволив побачити поліиків без фільтрів фотошопу та вправного монтажу агітаційних роликів. Завдяки цьому проекту нам, студентам, вдалося розгледіти їхню сутність і в день виборів зробити виважений та самостійний вибір.

Що ж, молодь уже пробуджена. Залишилось лише не уповільнювати темп, тоді від сну повстане вся країна.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.