Щербаківська вимагає вибачень від Домбровського, інакше звернеться до суду!

31 жовтня 2012, 22:37
Власник сторінки
Журналист
0
288
Щербаківська вимагає вибачень від Домбровського, інакше звернеться до суду!

Наталія Солейко наразі є головним конкурентом Олександра Домбровського на виборчих перегонах по 11 виборчому округу. Про те, що діється на ОВК вона розповіла сьогодні журналістам.

Чим ще можуть займатися уже практично народні обранці після виборів як не звинувачувати одне одного в фальсифікаціях та порушеннях законодавства?! Не стали винятком і представники 11 виборчого округу в місті Вінниця. Сьогодні, покищо переможець виборчих перегонів, дитячий хірург обласної дитячої лікарні пані Солейко зібрала журналістів аби розповісти про фальсифікації з боку її головного опонента Олександра Георгійовича Домбровського.

-          Все почалося набагато раніше. Ще 27 жовтня, в день інформаційної тиші, коли заборонена агітація за будь-яку політичну силу, я дізналася що по місту розповсюджували листівки на дорогому та якісному папері, на яких було зазначено що я знімаю свою кандидатуру з виборів на користь єдиного кандидата від опозиції!

Та це лише дрібниці в порівнянні з тим, що далі розповіла Наталя Петрівна. Вона стверджує, що на ОВК по 11 округу масово фальсифікують вибори на користь Олександра Георгійовича, або ж просто роблять такі спроби. За її словами, та свідченнями очевидців на які вона опирається, в момент, коли до приміщення ОВК закинули димову шашку, біля під’їзду стояла машина, в якій сидів екс-мер міста Вінницi. До того ж, вимикали світло виключно в цій будівлі! Перший раз такі технічні незручності тривали з 19:00 протягом години, а вдруге з 9 вечора до 9 ранку! Наталія Петрівна говорить, що телефонувала з цього приводу Володимиру Борисовичу Гройсману, але він відповів, що це звичайні технічні незручності аварійного стану, які будуть виправлені максимум за дві години.

Люди, що перешкоджають роботі ОВК та виявляють спроби сфальшувати вибори мають посвідчення журналістів від видання «Місто»!

-          До того ж, сьогодні в приміщенні ОВК помітили, що вночі там ходив невідомо хто з ліхтариком!

Людмила Щербаківська, голова партії «Батьківщина» у Вінниці офіційно заявила, що вона та Наталя Петрівна чекають від Домбровського офіційного вибачення, інакше вони подадуть до суду, якому є що показати!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.