На виборах переміг народ!

01 листопада 2012, 12:20
Власник сторінки
Народний депутат України
0
502
На виборах переміг народ!

Мене переповнює гордість за те, що виборці віднеслися із повною відповідальністю до свого права і морального обов’язку – обрати владу.

Епопея під назвою «парламентські вибори 2012», вважайте, завершена. Принаймні у 96 окрузі, де я кандитував. Дякувати Богові, у нас всім учасникам виборчого процесу вистачило розуму не перетворювати чи не найголовніший елемент демократії у цирк шапіто. Весь екшн ми спостерігали на інших округах з екранів телевізорів та з віртуальних сторінок Інтернет-сайтів. 

Я задоволений цією кампанію. І не тільки тому, що переміг. Мене переповнює гордість за те, що виборці віднеслися із повною відповідальністю до свого права і морального обов’язку – обрати владу. Відсоток тих, що взяли участь у голосуванні – це хороший показник рівня європейських демократій. 

Не менш гордий за те, що штаби з усіх сторін не вдавалися навіть до найменших фальсифікацій. Тільки в такому випадку дійсно розумієш ціну голосу кожного виборця. Порівняйте: 

Москаленко Ярослав Миколайович, Партія регіонів 38.97% (39 867)
Кандиба Олександр Володимирович, політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" 38.19% (39 069)
Крейнін Дмитро Олександрович, Політична партія "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка" 13.29% (13 600)
Захарчук Микола Петрович, Комуністична партія України 4.29% (4 397)
Наєлапєа Галина Миколаївна, Партія "Солідарність жінок України" 2.04% (2 087)
Лупейко Олександр Васильович, Політична партія "Зелені" 1.32% (1 356)
Бовсуновський Олександр Михайлович, Політична партія "Народна ініціатива" 1.14% (1 168)
Купченко Вадим Володимирович, самовисування 0.73% (753)

Хочу заявити на всю країну – я не відмовляюся від жодної своєї передвиборчої обіцянки. В той же час треба наголосити: люди, які проголосували за Олександра Кандибу від ОО, чи Дмитра Крейніна від УДАРу, чи інших не менш достойних кандидатів, для мене так само важливі, як і «мої» виборці. Народний депутат у моєму розумінні є передусім НАРОДНИМ. 

Окремо хочу подякувати своїм опонентам і запрошую їх до співпраці. Будь-які конструктивні ідеї, що принесуть користь громадам Вишгородщини, Бородянщини, Іванківщини, Полісся, міст Бучі та Славутича, вітаються і не будуть залишені поза увагою!

В моїй особі ви завжди знайдете підтримку. Я з ВАМИ!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: вибори,перемога
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.