Ми народ чи бидло безсловесне?

06 листопада 2012, 18:49
Власник сторінки
журналіст, волонтер, видавець, голова Білоцерківської "Просвіти"
0
541
Ми народ чи бидло безсловесне?

У Білій Церкві оголошено безстрокову акцію. Кожного дня о 17:00 громада приходитиме до мерії, поки не буде поновлена справедливість і проголошено переможцем "свободівця" Олександра Марченка

Біла Церква продовжує активно обговорювати результати виборів у одномандатному окрузі. І не тільки обговорює, але й активно висловлює свою громадянську позицію. 6 листопада близько тисячі обурених городян вийшли на площу до мерії, щоб сказати рішуче «НІ» грубому фальшуванню волевиявлення білоцерківців. Вітер рвав прапори України та ВО «Свобода», а слова промовців були грізними.

«Ми прийшли сюди, щоб поінформувати громаду Білої Церкви, що обман виборців відбувається по всій Україні, - сказав член Білоцерківського виконкому Олександр Хозєєв, - «тушки», які маскуються під опозиціонерів та самовисуванців, намагаються пролізти в парламент. Там, де не вдається підкупити чи обдурити людей, в хід іде груба сила, як у Первомайську чи на окрузі №94. Кишенькові суди керуються владними органами і приймають упереджені рішення. На суди вже надії немає!»

Людмила Дригало, яка теж брала участь у виборчих перегонах і знайшла в собі мужність привітати Олександра Марченка з перемогою сказала: «Головною причиною того, що відбувається, є провладна партія. На всіх місцях, де відбувається фальсифікація, порушники закону почувають себе спокійно, бо впевнені у безкарності. Вони сміються над нами, українським народом. Сьогодні мало говорити про Чудновського, треба повністю змінювати владу на всіх рівнях!»

 

Далі слово взяв Олександр Марченко: «Ми здобули громадську перемогу над обманом. Ми вийшли, щоб засвідчити обурення бездіяльністю міської влади, правоохоронних органів, прокуратури, які не лише не боролися із фальсифікаторами, а подекуди і сприяли їм. Скажіть, хіба не було відомо про масовий підкуп людей у «соціальному центрі» Чудновського? Було. До речі, він давав слово офіцера, що на наступний день після виборів відкриє приймальню, де вона? Де його так навчили тримати слово? Правоохоронці, які мали б оберігати спокій білоцерківців, байдуже спостерігали за діями бритоголових молодчиків, що вільно та безкарно могли по-звірячому побити хлопців з УДАРу. Нам урвався терпець. Ми оголошуємо безстрокову акцію протесту, допоки не буде оголошено справжніх результатів виборів, і вимагатимемо покарання членів ОВК№90, які сприяли фальсифікаціям!»

 

Член ОВК №90 Костянтин Климчук розповів про упереджену роботу окружної комісії і закликав до консолідації білоцерківців задля того, щоб на місцевих виборах радикально оновити місцеве самоврядування. Голова ДВК №321116 Інна Шевчук заявила, що як тільки вона дізналась про неспівпадіння даних протоколу з її дільниці із даними сайту ЦВК, то одразу написала скаргу на імя Володимира Шаповала і готова була свідчити на користь Марченка в суді, проте служителі Феміди не захотіли її вислухати.

Наприкінці зібрання ухвалило: кожного дня, о 17:00, приходити до мерії, аж поки не буде поновлена справедливість. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Біла Церква,фальсифікації,округ №90,#вибори,Олександр Марченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.