Надзвичайний концерт

16 листопада 2012, 11:20
Власник сторінки
канд.пед.наук, PhD, незалежний експерт з питань інформатизації освіти
0
395

Чому цей концерт надзвичайний? Тому що таких концертів практично немає в Україні

афіша

Надзвичайний скрипковий сольний концерт

Сьогодні мій син (Єльников Віктор), який живе, вчиться та працює в Австрії, дає сольний концерт в м. Чернігові, як соліст

Це вже третій сольний концерт Віктора в Україні та всі концерти були з філармонійниморкестром Черніговської Філармонії, під керівництвом одного з найдосвідченіших та найвідоміших диригентів України, Миколи Сукача.    Чому цей концерт надзвичайний?

З двох причин. Перша - очевидна: це мій син.

Друга причина надзвичайності концерту

Друга причина - невпинний ентузіазм диригента М.Сукача, який в депресивній країні (як для симфонічної музики),  в  країні попси та шансону,  де люди взагалі не готові платити гроші (як і взагалі ходити) за симфонічні концерти, запрошує видатних музикантів, диригентів, молодих початківців солістів та регулярно проводить надзвичайно цікаві якісні концерти.

Він знаходить можливості навіть заплатити їм зі скудного бюджету. Я дуже сумніваюся, що ці концерти рентабельні, враховуючи наповненість залу, смішні ціни на квитки та величезну роботу фахових музикантів, що перетворюють ці концерти на свято справжньої музики і мистецтва.

Такими ентузіастами не помре українська культура та не припиниться спадщина видатних українських музик.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: концерт,Микола Сукач,симфонічна музика,Віктор Єльников
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.