Біометричні паспорти, посмертна трансплантація та новий КПК

21 листопада 2012, 14:33
Власник сторінки
публицист
0
448

Біомаса

Старий анекдот. Верховна рада. На трибуну виходить депутат і з надривом кричить : "Пора, нарешті. подумати
і про людей".  Ситий голос із зали : "Да, нєплохо би каждому душ по тріста".

Отже що ми маємо. В Росії для збагачення декількох "кровосісєй"є на продаж нафта і газ. В Україні такого добра немає, але є  земля і люди. Продавати землю сільськогосподарського призначення  вже з 2013  не дозволила  поки що парламентська опозиція... Тепер щодо людей...
 На перший погляд, Закон про Єдиний державний демографічний реєстр - біометричні паспорти, про посмертне вилучення органів без згоди та щойно введеного КПК, який дозволяє збирати дані про особу таємно, без суду, не пов*язані між собою. А якщо згадати факт того, що лікарі якраз масово переносять дані з амбулаторних карток до комп*ютерних баз даних, стає не по собі. 

Автори ідей, які наразі представляють державу,приводять аргументи, що все це дуже по-європейськи, сучасно і таке інше. Та заради бога! Якби це відбувалося, приміром, в Голандії , то звісно нічого кримінального. Але це відбувається в сучасній Україні під проводом ПР. Держава Україна, одна з найбільш корумпованих держав у світі, де замість займатись чесним бізнесом, конкуруючи на світових ринках, "розумники" винайши кращий спосіб збагачення - конкурувати не за акулами капіталізму з Нью-Йорку чи азійськими тиграми Гоконгу чи Сингапуру, а робити бізнес на власному нещасному населенні. Закончик протягнути на певну тему, і стригти вівцю. Але "штукарі з вар*єте" почали переживати. що в суворий час економічної кризи, що насувається, стригти буде нічого і бідному українцеві нічого буде втрачати. Крім, можливо, самих себе. 

 Ви вірите, що завдяки цьому "ноу-хау" , маючи у себе миттєвий доступ  з  паспорту людини про  групу крові, з електронної амбулаторної картки про її стан здоров*я ВОНИ ніяк цим не скористаються? Я ні. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.