C`est bizarrement

28 листопада 2012, 17:08
Власник сторінки
коммерческий работник
0
492

тренди

Довгий проміжок часу я вже не заходив на корроблоги, і скажу Вам, любі малятка, щиро, як людина, яка просто проходить повз... Тренди тут у вас в тематиці блогів досить дивні.  Складається враження,  що суспільство повністю занурено в обговорення питання долі євреїв в Україні і при цьому нікого не цікавить доля, власне, всього суспільства, включаючи тих самих євреїв. А як раз  на цьому фронті відбувається, на мій скромний погляд, найцікавіше ). 

Так само діяльність партії, яка наразі не має аж ніякого впливу на загальнонаціональному рівні обговорюється наче та бідна і нещасна "Свобода" самостійно сформувала більшість. ) 

Ще раз подивувався нашим жовтенятам-переросткам ) Вони і церкву вже підтримують, і за євреїв де треба і де не треба заступаються і на гуманістичні принципи налягають (і це при неокомуністичних політичних поглядах)....  аби не як в людей все було )

Дивні ви люди, дивні.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.